Stiri Cupa României Masculin

Dragoș Andrei - record stagional de puncte

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.01.2014

În prima partidă din dubla cu CSM Oradea, contând pentru semifinalele Cupei României, Dragoș Andrei a reușit să se remarce prin numărul mare de puncte marcate. Deși BC Timișoara  a pierdut cu 98-82, Andrei a contribuit la zestrea echipei sale cu 14 puncte.

În aproape 28 de minute petrecute pe parchet, fundașul alb violetilor a marcat 1 coș de 2 puncte din 2 încercări, dar și-a arătat valoarea din spatele semicercului, reușind 4 coșuri de 3 puncte din 6 încercări. 

Prin acestă performanță Dragoș Andrei reușește cea mai bună evoluție a sa din acest sezon, dar contabilizează și cele mai multe minute petrecute pe parchet într-un singur meci. Cu atât mai surprinzătoare este reușită sa, cu cât în perioada când la cârmă echipei s-a aflat Tudor Costescu, Andrei a prins foarte puține minute de joc, având și multe partide în care nu s-a ridicat de pe bancă.

Media sa de puncte în turul Ligii Naţionale a fost de numai 2,9 în puţin peste 10 minute pe meci. O contribuţie importantă la aceste cifre a avut-o prestaţia sa în meciurile cu Timba şi Farul, când a primit ceva mai multe minute şi a marcat 7, respectiv 8 puncte.

De când a venit Dragan Petricevic la BC Timişoara, românul a primit din ce în ce mai multe minute, evoluția sa din acest meci impunându-l ca un om important în rotația echipei. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!