Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu și Sherwood Brown au oferit detalii haioase din vestiarul Timișoarei

Andreea Vlase, David Istrate

Andreea Vlase, David Istrate
05.02.2019

SCM Timișoara este echipa momentului în baschetul românesc după ce a reușit să le învingă în Top 6 pe BC CSU Sibiu, CSM CSU Oradea și pe U-BT Cluj-Napoca. Datorită acestor rezultate, formația din Banat a ajuns la un total de 8 victorii în acest sezon și se află pe locul al 5-lea în clasament.

Doi dintre cei mai importanți jucători ai Timișoarei în această fază a campionatului au fost Dragoș Diculescu și Sherwood Brown. După victoria repurtată în fața clujenilor, cei doi baschetbaliști au acceptat să acorde un interviu la Digi 24 Timișoara, în cadrul emisiunii Divizia Locală. În continuare, dorim să vă prezentăm o secvență amuzantă din acest material.

Q: Cine e cel mai amuzant din echipă?

Diculescu: Pentru mine e de departe Kevin (Octavian Popa Calotă)

Brown: Suntem amândoi de acord că e Kevin. Traduce glumele și în engleză.

Q: Cel mai serios?

B: Vladan (Vukosavljevic). De fapt este un băiat bun, dar când este vorba de muncă, muncește.

D: Total de acord cu el, Vladan este foarte implicat. Când vine vorba de antrenamente, este foarte serios și profesionist.

Q: Cine întârzie?

Nu o să zicem asta...

Q: Cine vorbește cel mai mult?

B: Aș spune Bobo.

D: Da, Bobo Baciu. Aparențele înșeală.

Q: Cum l-ai descrie pe Woodie?

Diculescu: Un tip foarte, foarte mișto, un caracter profesionist, un băiat foarte ok cu care chiar îți dorești să stai și-n afara terenului, dar și pe teren. Un luptător, un competitor foarte bun și mă bucur că am avut ocazia să îl cunosc.

Q: Cum l-ai descrie pe Dragoș?

Brown: Dragoș este, probabil, cel mai muncitor din echipa noastră. Este întotdeauna primul care ajunge la sală și ultimul care pleacă. Nu poți să înveți asta, fie ești muncitor, fie nu.

În acest sezon, Sherwood Brown are medii de 11.7 puncte și 5.5 recuperări, în timp ce Dragoș Diculescu contabilizează 5.5 puncte, 3.1 recuperări și 2.1 pase decisive.

*foto: Andreea Vlase/totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!