Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu se va alătura lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă, Eduard Popa

Bogdan Isailă, Eduard Popa
27.06.2019

Dragoș Diculescu se va alătura lui SCM U Craiova

Dragoș Diculescu a ales să evolueze pentru SCM U Craiova în sezonul 2019/2020 și a semnat un contract valabil pe un an cu oltenii. Mutarea a fost anunțată pe site-ul oficial al agenției de impresariat care îl reprezintă pe jucătorul român în vârstă de 20 de ani. Diculescu a fost dorit în continuare la Timișoara dar negocierile cu formația de pe Bega au eșuat.

În sezonul precedent, Dragoș Diculescu a evoluat pentru SCM Timișoara. A fost cel mai bun sezon din cariera sportivului care măsoară 1.92 metri. Diculescu a jucat 34 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut cifre statistice de 5.5 puncte, 3.2 recuperări și 2.2 pase decisive în 24.4 minute pentru 8.1 la eficiență.

Diculescu a avut șapte partide cu minim 10 puncte în stagiunea precedentă iar cea mai bun performanță a înregistrat-o într-un meci din sezonul regulat cu BCM U Pitești, când a totalizat 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice al eficienței de 22 de unități.

Pentru Dragoș Diculescu a fost al doilea sezon petrecut în LNBM. În prima stagiune pe prima scenă a baschetului românesc, extrema mică a evoluat pentru Steaua CSM EximBank București, unde a a prins 14 partide cu o medie de 5 minute jucate.

Diculescu se află în cantonamentul echipei naționale U20, care se pregătește pentru Campionatul European Divizia B din Portugalia.

foto: Valentin Todea

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Craiova
    Casale - Diculescu - Ionescu ----- copiii teribili ai baschetului din Romania. Se anunta lucruri interesante anul acesta la Craiova .

    cu 4 ani în urmă (27.06.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ???
      Ionescu e teribil in ce sens,se da cu parapanta?In rest ai dreptate,se vor intampla lucruri interesante,vor duce devalizarea clubului la bun sfarsit!

      cu 4 ani în urmă (28.06.2019)
    • SCM "U" Craiova kristake:

      Ce devalizare visezi?
      Tu ai idee ce buget are Craiova si ce bugete au celelalte echipe cu pretentii, adica Oradea, Sibiu, Cluj sau Pitesti? Vrei titlul cu bani de seminte? Devii obositor cu jelitu' asta!

      cu 4 ani în urmă (29.06.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Alooo!
      Mai Lache Diversionistu'',ma si intrebam cand va scoate stapanul la inaintare si ce va da sa recitati...Pai ce legatura are marimea bugetului cu devalizarea,fura stapan'tu dupa posibilitati,cum o face de cativa ani buni,ca doar nu iti inchipui ca-i cresteau imobiliarele din salariul ala de rahat de bugetar sau doar din ce le scapa din valiza asa zisilor barosani pe care ii baleste cu schimbul,dupa cum se invarte roata prin politichie...Sigur,e invidios pe Sere sau pe Cristescu,dar nu se lasa,el e perseverent.Mai mult,cine a vorbit despre lupta la titlu,mai diversionistule?Si hai,mai schimbati placa aista cu bugetul mic,ca fie ca a fost mai mic,fie mare,tot nimic nu a realizat pe plan sportiv,dar tot da inainte cu fumigena asta de care s-a scarbit lumea,de au ramas decat vreo 200 de spectatori in sala!

      cu 4 ani în urmă (29.06.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Erata
      "de nu au mai ramas..."

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    • SCM "U" Craiova kristake:

      Samantarule,
      ia dracu, tu si ceilalti cretini care iti aproba nesimtirea, si cauta, ca sunt informatii publice, si compara bugetele echipelor amintite. E usor sa dai din gura, ipochimen de mahala ce esti!

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Cercopitecule,
      Cam nasol ca se confirma ca nu mai puteti fenta lumea cu furatul la adapostul alibiului cu bugetul,este?Si o tii langa tot cu diversiunile,iavra,imediat mutati orice discutie la buget,dar nasol,uite ca nici asta nu mai tine!Sigur,e remarcabila performanta ca niste dobitoci cu scoala de tumbe au pacalit o lume intrega amar de ani,dar deh,pana la urma orice parvenit isi da arama pe fata,patina nu se cumpara si niciun lacheu nu devine boier doar ca da lovitura la pusculita!Dar si asa va dau o veste proasta,capuse cu caracter infect,asta va fi ultimul vostru an la tuturoi!

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!