Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drept la replică BC Mureș în cazul Edi Sinadinovic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.11.2014

După plecarea lui Edi Sinadinovic de la BC Mureș Târgu Mureș, s-a creat o polemică în urma informațiilor pe surse ale site-ului nostru, prin care prezentam faptul că jucătorii din „Junglă” nu sunt plătiți la zi iar acest lucru a dus și la plecare conducătorului de joc. În urma materialului postat ieri (25.11) pe site-ul nostru, conducerea clubului mureșan a replicat și a negat informațiile referitoare la neplata salariilor. În ceea ce-l privește pe Edi Sinadinovic, conducerea lui BC Mureș afirmă că decizia i-a aparținut jucătorului iar despărțirea nu implică nici un factor financiar:

„Edi Sinadinovic nu are probleme cu salariul și a fost plătit în termenii contractuali. Omul a cerut să plece. Pur și simplu a spus că nu rezistă sub presiune că a pierdut două meciuri pe mână sa.”

Edi Sinadinovic a ajuns în această vară la BC Mureș, pentru care a bifat 7 meciuri în LNBM și a avut medii statistice de 15.1 puncte, 4.9 recuperări și 4.0 pase decisive. Edi Sinadinovic a mai evoluat în România și pentru BCM U Pitești, echipa la care a ajuns la mijlocul sezonului 2013/2014.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe hoo_ember :

    Sinadinovic
    Acesta este textul complet de pe siteul bcmures.com


    Nu din cauza neplății salariilor pleacă Sinadinovic


    Conducerea BC Mureș și Szabó Tibor, agentul jucătorului Edi Sinadinovic infirmă informația apărută pe site-ul totalbaschet.ro, care afirmă că jucătorul sârb ar pleca de la noi, din cauza că ar fi nemulțumit de neplata salariilor.

    Szabó Tibor, reprezentantul în România al agenției LVG, impresarul lui Sinadinovic, respinge cu fermitate afirmațiile site-ului totalbaschet.ro, și confirmă încă o dată faptul că - așa cum a apărut pe site-ul oficial al clubului - jucătorul Sinadinovic a cerut din propria inițiativă să părăsească clubul nostru. Conducerea clubului și Edi Sinadinovic au hotărât de comun acord că pentru cariera lui Edi, în momentul actual, este mai bine, dacă continuă la o altă echipă.

    Menționăm că din partea site-ului totalbaschet.ro absolut nimeni nu a stat de vorbă nici cu reprezentantul jucătorului și nici cu conducerea clubului BC Mureș.

    sursa: http://bcmures.com/stiri_divA.php?mod=detal&id=819

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    scuze
    Urmeaza scuzele de rigoare?

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Total bluf
    Tipic acestui site. Articole de can can, articole de 5-6 randuri, articole preluate de pe alte siteuri.
    De cronici ce sa mai vorbim! Sub orice critica!
    Succes pe mai departe....

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Scuzele de rigoare???
    @totalbaschet....inca asteptam scuzele pt informatiile total nefondate, scornite, care au dus la denigrarea imaginii BC Mures!!!

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    motive
    Exprimarea "a fost platit in termeni contractuali" poate ascunde motive de nemultumire pentru Sinadinovici,iar explicatia "nu rezista sub presiune" este puerila,sau daca este asa trebuia sa se lase de mult de baschet,sport in care presiunea,meciurile castigate sau pierdute in ultimele secunde,sunt "la ele acasa". Eu,ca suporter al unei echipe ce se lupta pentru un loc in play-off cu Muresul,ma bucur ca Edi a plecat,iar ca cititor consider ca atacul asupra totalbaschet e putin exagerat,desi si eu am criticat "subtirimea" articolelor.

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!