Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duel atractiv între CSM Satu Mare și ACS Sepsi SIC

Valentin Todea

Valentin Todea
18.02.2017

CSM Satu Mare întâlnește pe teren propriu astăzi, 18 februarie 2017, pe ACS Sepsi SIC, într-o confruntare ce va lua startul la ora 18:00. Partida contează pentru prima etapă din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin.

Trupa antrenată de Jose Araujo se află pe ultima treaptă din grupa valorică 1-6, acumulând 26 de puncte în faza întâi a sezonului regulat, în timp ce Sepsi conduce detașat clasamentul cu 35 de puncte.

Ambele echipe vin după înfrângeri la turneul final al Cupei României în fața celor de la CSM Târgoviște. Satu Mare a cedat în sferturi cu 72-60, în timp ce trupa din Sfântu Gheorghe s-a înclinat chiar în finală, scor 58-55.

Ultima întâlnire dintre combatantele din această seară s-a consemnat în decembrie anul trecut, atunci când elevele lui Zoran Mikes se impuneau în deplasare cu 72-67.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Alin Dragoș, Cristian Trofim și Vlad Potra.

*Foto: CROW Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    Succes
    Succes SEPSI SIC ! Sinteti cele mai bune!!!

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!