Stiri Cupa României Feminin

Duel dezechilibrat în Cupa României pe Crișul Repede

Mihai Litiu

Mihai Litiu
19.09.2014

Confruntarea din primul tur al Cupei României dintre CSU Oradea şi Univ. Goldiș ICIM Arad se anunţă a fi un galop de sănătate pentru galben-albastre. În urmă cu un an, Oradea înregimenta 4 jucătoare de dincolo de Ocean dar în acest sezon se bazează doar pe jucătoare autohtone si cu experienţă limitată la nivel de senioare.

După corecţia suferită în Supercupa României, arădencele nu îşi pot permite paşi greşiţi dar partidă din sala Antonio Alexe poate fi prilejul perfect pentru antrenorul Jose Araujo să regleze angrenajul pentru noul sezon. Foarte probabil tehnicianul portughez va rula întreg lotul pentru a experimenta diverse formule de echipe.

Partidă se vă disputa sâmbătă, 20 septembrie de la ora 17 în timp ce returul este programat pe 24 septembrie la Arad.

Fussel
3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    Oradea
    Din cate am aflat Oradea are 4 americance in lot,asa ca nu va fi chiar victima sigura...

    cu 9 ani în urmă (19.09.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    a avut
    a avut, din pacate nu mai are nici straine, nici perspective...

    cu 9 ani în urmă (20.09.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    Jennings
    Te inseli,daca veneai azi la meciul fetelor ai fi vazut ca 3 din cele 4 americance au jucat(a patra e accidentata din cate am inteles)si una dintre ele,Jennings a marcat 20 de puncte si a avut 10 recuperari.

    cu 9 ani în urmă (20.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!