Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duel interesant între cele mai bune marcatoare în ”U” Cluj vs. Sepsi SIC

Valentin Todea

Valentin Todea
28.10.2016

Confruntarea de astăzi dintre Universitatea Cluj-Napoca și ASC Sepsi SIC va pune față în față jucătoare de valoare, experimentate și care pot oferi spectacol publicului prezent la sală. Ambele echipe beneficiază de baschetbaliste care evoluează la echipa națională a României sau de americance care pot face diferența în orice moment.

Un duel care va atrage privirile este cel dintre Taneisha Harrison de la ”U” Cluj și Tyaunna Marshall de la formația din Sfântu Gheorghe. Cele două sportive au fost coechipiere în sezonul 2014-2015 la echipa campioană iar acum se vor înfrunta din postura de cele mai bune marcatoare ale grupărilor la care evoluează.

Harrison este una dintre cele mai constante jucătoare din trupa antrenată de Dragan Petricevic, reușind în cele cinci meciuri din acest sezon de Liga Națională medii de 13.6 puncte, 3.8 recuperări și 4 pase decisive pe joc, încununându-și prestațiile cu o evoluție foarte bună în etapa precedentă, atunci când a marcat 24 de puncte pe terenul celor de la Politehnica Național Iași, două coșuri fiind de la mare distanță. Fundașul american a dat până acum cel mai bun randament din punctul de vedere al punctelor marcate în sfertul 2 și sfertul 4 al partidelor, terminând în forță reprizele.

De cealaltă parte, ”Ty” Marshall reprezintă una dintre componentele cele mai vechi ale grupării pregătite de Zoran Mikes. Jucătoarea de 23 de ani a contribuit din plin la succesele echipei sale de la venirea sa la Sepsi până acum, înregistrând în această stagiune statistici de 18.4 puncte, 9.2 recuperări și 3.4 assist-uri pe meci. În runda trecută, sportiva din Statele Unite a marcat 21 de puncte în disputa de pe teren propriu cu ICIM Arad, având un procentaj de 100% (9/9) de la 2 puncte. Datele înregistrate ne arată faptul că Marshall înscrie cele mai multe puncte în primul sfert, arătând o scădere accentuată de formă în ultimul.

Întâlnirea dintre Universitatea și ACS Sepsi SIC are loc începând cu ora 18,30, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

*Foto: Total Baschet/ Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!