Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duel interesant la Sfântu Gheorghe între Sepsi SIC și Olimpia CSU Brașov

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.10.2015

Vicecampioana României en-titre, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, primește vizita formației Olimpia CSU Brașov într-un meci din cadrul etapei a 3-a din Liga Națională de Baschet Feminin. Confruntarea se va disputa în Sala „Kati Szabo”, sâmbătă, 10 octombrie, cu începere de la ora 18:00. 

Ambele formații vin după un start perfect în noul sezon competițional, cu victorii pe linie atât în campionat, cât și în Cupa României. Baschetbalistele pregătite de Zoran Mikes au câștigat dubla din cupă cu Rapid, 95-34 și 100-33, respectiv partidele din primele două runde din LNBM, 70-36 cu Alba Iulia, respectiv 123-46 la Satu Mare. De cealaltă parte, trupa lui Dan Calancea s-a impus în Cupa României în fața celor de la "U" Cluj, după două victorii, 86-72 și 75-62, iar în campionat au disputat un singur meci pe care l-au câștigat, 74-22 cu Rapid. 

Olimpia Brașov va avea o misiune infernală pe terenul formației, care cel puțin după ce a arătat până acum, este principala favorită la câștigarea campionatului. Sepsi SIC nu a pierdut niciodată în fața grupării de sub Tâmpa, câștigând toate cele 8 întâlniri directe. În stagiunea precedentă cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori, Sepsi bifând victorii pe linie: 75-62, 81-74, 76-42 și 92-61.

Confruntarea programată sâmbătă ne propune două dueluri extrem de interesante la nivelul parchetului. În primul rând disputa dintre cele mai bune marcatoare ale celor două echipe, Tia Faleru de la Sepsi și Janae Sharpe de la Brașov, respectiv lupta de sub panou dintre sportibele Shante Evans și Carla Bartee.  

*Foto: Henning János

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!