Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel pentru podium la Galați între Phoenix și BC SCM Timișoara

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
15.12.2017

Una dintre cele mai interesante partide ale celei de-a 9-a etape din Liga Națională masculină va aduce față în față Phoenix Galați și BC SCM Timișoara, sâmbătă 16 decembrie, de la ora 19.00 în sala Polivalentă Dunărea.

Cele două combatante sunt vecine de clasament: Phoenix, locul 4 respectiv BC SCM Timișoara, locul 3, la egalitate de puncte, departajarea fiind făcută de coșaveraj. Ambele formații vin după victorii în deplasare în ultima etapă: Phoenix s-a impus categoric în fața lui Dinamo București, scor 102-61, iar bănățenii au obținut o victorie grea la Oradea cu CSM CSU, scor: 87-81.

Cele două formații s-au duelat de șase ori până acum, scorul general fiind 3-3. Meciul Phoenix Galați – BC SCM Timișoara va fi condus de arbitri: Ciprian Stoica, Șerban Rașoga, Sorin Drugău iar comisar FRB a fost desemnat Marian Oprea. Partida va fi transmisă pe canalul FRB TV.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    clasament
    Timisoara a fost o saptamana pe primul loc si nu ati dat pe site clasamentul corect.U este lider de cateva ore si.....surpriza clasament publicat corect

    cu 6 ani în urmă (16.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!