Stiri Cupa României Masculin

Duelul dintre CS Universitatea Cluj – Cuza Sport Brăila a fost amânat

Eduard Popa

Eduard Popa
25.09.2018

cs universitatea cluj - cuza sport braila cupa romaniei

Cuza Sport Brăila își amână debutul de sezon din Cupa României la baschet masculin, după evenimentele care au avut loc în weekendul 15-16 septembrie, în urma cărora baschetbaliștii Darrel Bowie și Joseph McClain au fost atacați de o bandă de interlopi și au ajuns internați la spital cu răni grave.

Astfel, pe 26 septembrie Brăila trebuia să ia startul în noul sezon competițional, pe terenul celor de la CS Universitatea Cluj-Napoca. În schimb, partidele dintre cele două formații se vor juca pe 9 și 10 octombrie. Elevii lui Cătălin Ștefănescu vor evolua ambele partide pe terenul clujenilor, iar ora urmează să fie stabilită în curând.

Inițial, cele două meciuri ar fi trebuit să aibă loc mai devreme de 9 octombrie, dar jucătorii lui CS Universitatea Cluj, majoritatea studenți sau liceeni, au partide de disputat la turneele de U18 sau U20.

Restul partidelor din prima manșă a primului tur din Cupa României se joacă miercuri, 26 septembrie (vezi programul aici).  

*foto: facebook ACS Cuza Sport Brăila

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii