Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duelul etapei: Târgovişte - Arad sau reeditarea precedentei finale

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
02.02.2014

LNBF Etapa XVI

Sala Sporturilor Târgovişte

Duminică, 2 februarie, ora 19 

12-3 Fişa meciului 15-0

Înfruntarea care a dat cele mai multe finale ale campionatului feminin din ultimii ani îşi consumă un nou episod în această seară de la ora 19 în Sala Sporturilor din Târgovişte. După înfrângerea pe teren propriu suferită în faţa CSU Alba Iulia, gazdele de la CSM s-au întărit cu cea mai valoroasă jucătoare a stagiunii precedente, Chrissy Givens. Aceasta revine după o pauză de un an şi jumătate lângă Turnul Chindiei, interval în care a mai evoluat chiar la adversarele CSM-ului din această seară - Univ. Goldiş ICIM Arad precum şi în campionatul Greciei la Athinaikos. Rămâne de văzut dacă antrenorul Dan Fleseriu o va integra pe puternica extremă în primul 5 sau o va arunca ulterior în luptă.

De partea cealaltă, elevele lui Jose Araujo traversează o perioadă mai puţin fastă. După un început de sezon perfect cu victorii pe linie în toate competiţiile, galben-albastrele au trebuit să se recunoască învinse în două rânduri în faţa aceleiaşi echipe din Alba Iulia, o dată în Cupa României şi o dată în Liga Europei Centrale. Totuşi campioanele în exerciţiu mai au de apărat seria de succese din campionatul intern, o eventuală victorie în această seară menţinându-le drept principalele favorite la ocuparea primului loc la finalul sezonului regulat. În cazul unei înfrângeri, arădencele se văd nevoite să învingă Alba Iulia la finalul săptămânii viitoare pentru a-şi apăra poziţia.

Partidă va fi arbitrată de cuplul Laurenţiu Grigoraş - Vlad Ghizdăreanu supervizaţi de comisarul Mihai Caraion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!