Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Duelul ultimelor vicecampioane închide etapa a 6-a

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.11.2017

Universitatea Cluj Napoca este gazda ultimului meci din etapa a 6-a a Ligii Naționale, cea care a reluat campionatul după pauza de trei săptămâni pentru partidele echipei naționale. Antrenorul Dragan Petricevic a fost plecat la lotul României, avându-l în staff și pe Medvedj. Dintre jucătoarele clujene au fost convocate în lotul lărgit Voica, Părău și Ghizilă, dar doar Ghizilă a jucat, în meciul cu Franța.

Dacă clujencele au avut pauză de la jocuri, echipa din Alba Iulia a jucat două partide în Liga Europei Centrale, în 9 și 10 noiembrie. CSU s-a întors cu un eșec și o victorie de la Viena.

Din 2009 până acum cele două formații s-au întâlnit de 24 de ori. Scorul este favorabil albaiuliencelor, 19-5. Ultima victorie clujeană datează din decembrie 2015, 63-62 pe terenul alb-negrelor. Au urmat patru partide, până în martie 2016, câștigate toate de CSU.

Se întâlnesc cluburile care au jucat ultimele două finale ale Ligii Naționale, finale câștigate de ACS Sepsi. Dar în cazul ambelor titlul de vicecampioană nu a purtat noroc. CSU s-a dus în liga secundă în vara după ce a luat argintul Ligii Naționale, din cauza problemelor financiare, în timp ce clujencele au un buget mai mic față de sezonul trecut și începutul de campionat nu a fost unul foarte promițător.

CSU Alba Iulia este pe locul 5 cu 7 puncte, având un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri. Universitatea Cluj a coborât pe 9 (cu 4 puncte) după anularea rezultatelor lui Phoenix Galați și disputarea celorlalte meciuri ale rundei. Clujencele au doar 3 partide jucate, cu o victorie și 2 înfrângeri, dar au două meciuri mai puțin față de majoritatea contracandidatelor.

Partida dintre Universitatea Cluj-Napoca și CSU Alba Iulia se joacă astăzi de la ora 17:30 și va fi transmisă în direct pe DigiSport 3. Meciul va fi arbitrat de Laszlo Bukuresti, Marius Epure și Lajos Kovago, supervizați de Radu Vaida.

*foto: cjsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!