Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic: „Îmi propun să câştigăm titlul şi vreau să ne impunem în fiecare competiţie”

Valentin Todea

Valentin Todea
05.08.2019

Dusko Vujosevic: „Îmi propun să câştigăm titlul şi vreau să ne impunem în fiecare competiţie”

U-Banca Transilvania a efectuat astăzi primul antrenament în vederea noului sezon, însă în efectiv redus. Site-ul oficial al echipei clujene notează că la reunire au participat baschetbaliștii Nandor Kuti, Andrei Calnicenco, David Vida, Andrei Mureşan, Richard Patrick, Brandyn Curry, Rareş Uţă, Karlo Žganec şi Artis Ate, menționând că restul jucătorilor vor sosi la echipă în perioada următoare. De asemenea, Nandor Kuti este accidentat și se află în perioada de refacere.

Pentru început, aceștia s-au antrenat în sala de forță însă urmează să efectueze și antrenamente cu mingea.

În ceea ce privește staff-ul tehnic, au fost prezenți astăzi Dusko Vujovesic, Mihai Silvășan și Dorin Pintea, alături de preparatorul fizic și kinetoterapeuții echipei. Branko Cuic se află în cantonament cu naționala U16 a României, fiind astfel absent.

Antrenorul coordonator de la U-Banca Transilvania, Dusko Vujosevic, a vorbit despre ambițiile sale alături de formația universitară și a menționat contribuția lui Aleksandar Rasic în venirea lui la Cluj-Napoca, fiind citat de u-bt.ro:

„Echipa m-a convins că are ambiţii, că este susţinută de un sponsor pe măsură şi am încredere în acest proiect. Este o oportunitate bună pentru mine să antrenez din nou, luând în considerare problemele mele de sănătate din trecut. Sunt din nou implicat în baschet, iar acest sport este viaţa mea. 

Cred că vom avea rezultate pe măsură, ştim că echipa va fi nouă. Trebuie să o construim acum, de la început, cu muncă serioasă în fiecare zi. Va dura până când vom avea rezultate, însă în cele din urmă ele vor veni. Îmi doresc ca jucătorii să fie profesionişti, să se sacrifice pentru echipa din care fac parte. Aş fi încântat ca, după un an de muncă, toată lumea să spună că am realizat ceva împreună, că am ajutat la progresul baschetului românesc în Europa. 

Îmi propun să câştigăm titlul şi vreau să ne impunem în fiecare competiţie. Înţelegem că meciurile se câştigă numai prin dorinţă şi prin muncă la antrenamente. În aceste zile, oricine poate juca baschet, dar nu oricine devine şi campion. 

Nu aş fi fost aici dacă nu era Aleksandar Rašić. El mi-a vorbit despre club şi mi-a explicat ce potenţial uriaş are această echipă. Vreau să le transmit jucătorilor ce înseamnă cu adevărat devotamentul în muncă. Pentru mine, antrenamentele sunt mai importante decât meciurile”.

*Foto: u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    multumiri
    din nou acestui jucator si om extraordinar, Alex Rasic!

    Poate in viitor il vom avea la club in calitate de antrenor. Stim insa ca va dura pana isi va putea asuma un astfel de rol. Probabil ca el intelege ca sunt cativa pasi de facut pana sa antrenezi o echipa de seniori, chiar si in Romania. Unlike others...

    cu 4 ani în urmă (05.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!