EDITORIAL De ce se joacă finala într-o sală de 500 de locuri?


Steaua, între pragmatism și lipsa infrastructurii sportive din Capitală

sala_regimentului

În această seară va avea loc meciul trei al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre Steaua CSM Eximbank București și U BT Cluj-Napoca. Va fi prima partidă dint-o finală de baschet care se desfășoară în Capitală după mai bine de două decenii.

Din păcate, însă, pentru fanii baschetului din Capitală și nu numai, finala se va juca în Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul. O sală cochetă, recondiționată, dar care are o capacitate de până în 500 de locuri.  

Decizia a făcut valuri la secțiunea de comentarii de pe site-ul nostru. Utilizatorul “mailman” compară situația cu cea din restul Europei:  

Jenant! Finala campionatului de baschet într-o sală de 500 de locuri! Ce țară avem? Oricare altă țară UE are în capitala ei o sală de 10.000 de locuri... Asta e Europa cu două viteze: cu roaba pe autostrada Civilizației!

În timp ce “gratian cormos” compară situația cu cea din lumea a treia:

Ar fi trebuit ca Steaua să facă rost de o sală decentă. Probabil că dacă ar fi insistat, Siria, Albania sau Irak le-ar fi pus la dispoziție vreo sală amărâtă cu 5-600 de locuri, așa cum sunt condițiile precare în țări din lumea a treia, afectate de război!

„Alexknicks” critică la rândul său decizia conducerii Stelei:  

După ani de secetă în care Bucureștiul a fost privat de o finală de campionat, decizia de a juca în acea sală este un afront pentru iubitorii acestui sport. Pare a fi o campanie "cum sa nu promovăm acest sport", umbrind eforturi anterioare de marketing ale clubului și golindu-le de autenticitate.

Toate aceste opinii sunt pertinente și situația merită ironizată pe deplin. Dar ea trebuie înțeleasă și din punctul de vedere al celor de la Steaua CSM Eximbank. Bucureștiul (și mi-e greu să scriu asta ca “mitic”) duce o lipsă cronică de infrastructura sportivă. Sunt puține complexe sportive mai de Doamne Ajută în capitală. De aceea și alternativele Stelei la Regimentul de Gardă sunt mai degrabă nule. Din start sunt sărite din schemă sălile Rapid și Dinamo care nu ar permite niciodată Stelei să evolueze acolo. Ar mai fi Sala Floreasca, care a fost dată în folosință pe la 1950 și sunt sigur că îi lipsesc vreo două trei avize ISU.  Ar mai fi totodată Sala Polivalentă. Cocoțată în vârful dealului, Polivalenta a mai fost folosită în trecut de steliști. Dar chiria costă (chiar dacă atât Steaua cât și CSM sunt cluburi cu sprijin din partea autorităților) și s-ar putea ca investiția să se dovedească una proastă, atât pe plan financiar, dar în special pe plan sportiv, după cum a explicat și managerul Stelei, Ionuț Georgescu:

“Sala Polivalentă este o sală greu accesibilă pentru antrenamente. Automat, ne-am pierde un mare avantaj al terenului propriu: am juca într-o sală în care nu ne antrenăm, cu fel și fel de probleme. Am pățit-o anul trecut: era frig afară și nici căldură nu aveam în sală. Noi, în capitală, suferim din cauza faptului că sportul bucureștean nu se indifică cu propria sală. Doar Dinamo și Rapid au sală proprie. Dar nici măcar CSM-ul, la handbal, acolo unde fetele chiar sunt capabile să umple Polivalenta, nu joacă acolo meci de meci. Este frustrant, dar cred că lumea nu va identifica niciodată Polivalenta cu locul în care joacă Steaua CSM EximBank București acasă, în campionat, și nici chiar CSM dacă nu vom putea să o folosim constant și să facem o strategie. Să ne mutăm la Polivalentă, pentru o sută de oameni în plus, sau pentru 400 – nu are niciun sens. Sala aia, cu 800-1000 de oameni, arată goală, la o capacitate de 5.000 de locuri. Nu mai vorbim de raportul cheltuieli – încasări. Nu am reuși să umplem acea sală, nu am reuși să o facem să arate nici măcar cât de cât plină. Pentru că noi nu avem șanse reale să ne creștem publicul de Polivalentă când jucăm acolo o dată la trei luni. Anul trecut am jucat play-off-ul în Polivalentă și a fost un mare minus pentru noi. Am jucat, practic, pe teren neutru. Anul acesta, preferăm să ne batem la titlu într-o sală arhiplină cu 400 de persoane care chiar să ne susțină și să să fie alături de noi”,a spus Ionuț Georgescu, pe site-ul oficial al clubului.

Dacă stăm să ne uităm la meciurile Stelei din Polivalentă, găsim mai multe înfrângeri. În ultimii doi ani Steaua nu a putut profita în niciun fel de avantajul terenului propriu. Au pierdut nu mai puțin de patru meciuri pe propriul parchet în fața lui BC Mureș în semifinalele LNBM: 93-87 și 94-90 în sezonul 2014/2015 și 90-71, 78-66 în sezonul precedent. De asemenea, steliștii au evoluat în acest sezon în Polivalentă în grupele FIBA Europe Cup, unde au pierdut două dintre cele trei dueluri, cu Lukoil Academic Sofia (80-76) și Bnei Herzliya (90-82), câștigând doar duelul cu BC Prievidza (scor 82-71). Desigur, și valoarea adversarilor contează enorm în această evaluare, dar nu putem nega că dacă “militarii” ar fi avut la dispoziție Sala Polivalentă pentru antrenamente zilnice, atunci evoluația lor ar fi putut arăta altfel.

Desigur, steliștii ar fi putut programa finala LNBM din nou în Polivalentă. Dar interesul propriu primează, iar acela este victoria echipei roș-albaștre în următoarele două partide și forțarea unui Game 5 la Cluj-Napoca.

Poate că cu această ocazie suporterii Stelei, dar și bucureștenii, își învață lecția și cer respectul cuvenit de la autorități. E păcat că o echipă finalistă a Ligii Naționale de Baschet Masculin sau ca o echipă campioană a Europei în handbalul feminin să stea mereu cu bagajele la ușă ca să se mute din sală în sală sau să fie nevoiți să joace cu câteva sute de oameni în audiență. Să nu mai spun de fetele acelea de la volei care au jucat o finală într-o parcare de mall. Dacă în Alexandria s-a putut construi o nouă sală polivalentă, nu văd de ce pentru aceste echipe nu s-ar putea face acest efort. Mai ales că vorbim de București.

falker moldoveanu

Între timp, ca să mai îndulcească din amărăciunea celor care nu au putut face rost de bilet, conducerea roș-albastră a promis instalarea unui ecran uriaș în parcarea Sălii Regimentului de Gardă și le promit acestora multe surprize plăcute.

Meciul trei al finalei Steaua CSM Eximbank București – U BT Cluj-Napoca se joacă în această seară de la ora 20:00, cu “casa închisă”, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu.  

*foto: sportpictures.eu, cronosport.ro, Andor MartonCitește ultimele știri despre CSM Steaua EximBank
Află toate informațiile redactate despre confruntarea dintre CSM Steaua EximBank vs U BT Cluj-Napoca

Eduard Popa / 26 May 2017 / 8:23


Galerie foto


mailman la munca , nu la intins mana!
3 
Interesante argumente! Avem in rezumat imaginea baschetului romanesc si chiar a sportului romanesc: federatiile "puternice" au responsabili care lucreaza eficient in sediile lor bine inzestrate, ministerul are conditii la nivel de "5 stele", Guvernul cumpara limuzine de lux pentru un eveniment de doua zile in Bucuresti, in vreme ce nici macar echipele "fanion" de seniori de la noi nu au conditii de pregatire si antrenament la nivelul unei sectii de copii de la cluburile cu care "ne duelam" in competitiile internationale de seniori... In finala de anul asta avem pe de o parte o sala neincapatoare cu 2000 de locuri la Cluj si o sala "prea mare" cu 500 de locuri la Bucuresti, adica in ambele cazuri o bataie de joc la adresa spectatorilor, o bataie de joc la adresa cetateanului care chipurile se afla in atentia celor care raspund de Fenomen! Conducatorii nostri au tot ce le trebuie pentru ca sunt competenti, echipele si spectatorii nu au conditii corespunzatoare pentru ca sunt incompetenti, asa ca mai puneti umarul fratilor si nu asteptati sa vina altcineva sa va faca treaba... 
26 May 2017 10:12
sapca rosie la Cluj au fost peste 3000 in sala
0 
iar Polivalenta din Cluj este in marire de capacitate de la 7500 la 10000. 
26 May 2017 12:22
tzontzolino daca s-ar vrea/putea
-1 
Sincer cred ca daca s-ar vrea si normal daca s-ar si putea sala ar putea creste. Acele tribune din fier se pot schimba cu ceva scaune, s-ar putea face pe rotund 2 peluze sanatoase si cred ca s-ar putea umbla si la tribuna oficiala care oricum e umpluta mereu de VIP-uri care numai la meci nu se uita. Oamenii si de aceea nu vin la Sala, ca sunt conditii slabe. Cred ca doar Sala le mai lipseste, ca in rest idei vad ca au destul de bune. 
26 May 2017 10:45
-3 
Eu cred ca Bucurestiul duce in primul rand lipsa de echipe profesioniste cu bani din privat si care nu stau pe banii publici. ( vorbesc de sporturile de sala )
Sa dai vina din nou pe autoritati de unde defapt tu primesti mai tot bugetul ( primindu-l la limita legalitatii ) este RIDICOL.

Daca vroiau, puteau juca in polivalenta. Punctum.  
26 May 2017 10:57
Mihai Radu Greșit!
1 
În Polivalentă a fost aseară un concert iar mâine începe o competiție de karate, dacă nu mă înșel. Ambele evenimente sunt anunțate, deci și sala închiriată, de mai bine de 2 luni. Steaua a aflat acu 2 săptămâni că joacă finala și programul acesteia. Polivalenta nu mai putea fi închiriată, pentru că existau deja contracte pe ea.
Deci, chiar dacă VOIAU(nu vroiau, nu există verbul ”a vroi”), nu puteau juca în Polivalentă. 
26 May 2017 12:28
0 
crezi ca in madison square garden joaca doar knicks ?

refirtor la verbele "a voi" si "a vrea" iti spun atat : cauta pe net "ad hominem" desteptule. vorbeste la subiect ca esti pe un site de baschet cu un sibiect legat de baschet nu gramatica si ortografia lui mihaicj
 
26 May 2017 12:53
-2 
Vorbesc la subiect și vorbesc și corect! Și da, chiar sunt deștept! Nu e nicio rușine să fii deștept, e o rușine să nu știi să scrii corect în limba maternă! 
26 May 2017 16:10
4 
am citit pana la momentul in care sala polivalenta era caracterizata ca fiind "cocotata in varful dealului". la fel horea demian e la o palma de valtoarea somesului, stadionul cfr (pe care s-a jucat in cupe europene) e in varful dealului si la intersectia a 7 strazi.
Serios vorbind, pe sleau nu vorbim despre steaua si decizia ei? cautati scuze pentru ceva ce este evident. din banii primariei (csm) si bancii (eximbank) nu isi permite steaua sa inchirieze sala cocotata pe everestul bucurestiului? :) 
26 May 2017 11:31
mihaicj ... banul public...
1 
eximbank e banca tot de stat.  
26 May 2017 12:26
0 
nu schimba cu nimic faptul ca au un buget solid asigurat 
26 May 2017 15:44
magyari inchirieze ??
3 
Pentru ce, sa se faca de ras, intrucat probabil muuult peste 50% din suporteri erau ardeleni. La Bucuresti sunt foarte putin care sunt interesati de baschet, si mai ales daca echipa gazda este condusa cu 2-0. Ar veni o mana mica de oameni, iubitori de baschet + rude, prieteni si in rest Clujeni. Ar mai fi eventual galeria de fotbal, care oricum nu are treaba cu baschetul. 
26 May 2017 11:50
0 
Pai daca bucurestenii aleg primari ca Oprescu sau Firea sigur nu vor avea infrastructura sportiva. Chiar si stadionul national, inaugurat ca mare tam-tam de chirurgu' corupt se datoreaza demersurilor lui Videanu care a inceput proiectul, Oprescu nu se mai putea pune impotriva. Injura asistatii sociali si bugetarii(se pare ca DEX-ul a reanalizat sensul termenului bugetar si-l va trece la noua actualizare cu sensul de taietor de frunze pt. caini)din sud pe Boc pentru ca a taiat lefuri si ajutoare sociale da' in anul de gratie 2017 trebuie sa-i multumim deoarece fara banii alocati de el ne faceam de ras, camp. european de gimnastica nu se putea tine in sala polivalenta promisa de Oprescu in Bucuresti, nu are nici macar o locatie pe hartie, iar Eurobasketul se vedea in continuare la TV sau pe la Istanbul. Ironia cu Alexandria o inteleg si nu prea, Dragnea trebuia sa faca si el ceva pentru judetul pe care l-a stors, pacat ca va fi doar muzeu in situatia in care putinii bani alocati de la bugetul local pentru sport se duc in proportie covarsitoare la o mediocra echipa de fotbal din liga III, baschetul sau handabul multumindu-se cu firimituri. Azi Firea face oua sau iepuri de plastic prin Bucuresti, ori varuie biserici, mintea ei de moldoveanca venita in cabina tirului turcesc la capatuiala in capitala nu detine suficienta ratiune pentru a lasa ceva in urma, e mai simplu sa aloce bani la CSM, conducatorii de acolo sa faca un parandarat, decat sa construiasca ceva! E greu... 
26 May 2017 13:37
Buzestii Omniscienta ,bat-o vina!
0 
Cand erai obiectiv si rational,era o placere sa-ti citesc comentariile,ba am si avut cateva "dialoguri" interesante si elegante.De la o vreme insa ai inceput sa cam faci ghiveci lucrurile,sa imparti lumea in ce si cei ce-ti plac tie si restul subred(n-am uitat mai ales un comentariu vitriolant privind cateva grupari de junioare si pe antrenorii acestora,bazat cel putin intr-unul dintre cazuri pe informatii ce presupun ca le-ai primit de la pretenarii tai la un pet de bere,nicidecum pe realitatile din acele locuri,dar consider ingropat subiectul)si ar fi pacat sa aluneci iremediabil pe panta asta!
In rest,imi permit sa-i transmit si salutul tau lui Tihi,dupa ce cred ca a fost banat aici,injura vartos in continuare la Halep,Paula ngureanu,si mai nou la toate contracandidatele lui Sepsi la promovarea in prima liga a fotbalului:)))))) 
26 May 2017 16:41
0 
Ce e irational in ce am spus? Ca nu inteleg! E lapte si miere in sud? Avem superinfrastructura? Ai uitat cumva cat a durat reconstructia salii din Craiova? Eram elev in cls. a IX a la liceul de arta din Craiova, noiembrie 1994, cand a ars! Cat a durat pana a fost reconstruita? Ai uitat cum s-au distrus destule echipe de top din Craiova deoarece nu aveau sala, de-abia in 2003 facand Bulucea tentativa de sala "I. C" in hala RATC? Crede-ma, sunt o enciclopedie de informatii din sport! Ca imbatranesc si mai incurc putin e uman! Ori de junioare ce am spus nelalocul lui? Afla ca eu chiar urmaresc aceste campionate, macar prin prisma faptului ca avem in Alexandria o supersectie de baschet la CSS, am urmarit constant ultimii 7-8 ani, mai fac si pe oficialul la meciuri, nu ma informez de la sprituri! Si da, Boc a facut un mare bine sportului prin sala din Cluj, singura ce poate fi luata in seama! Am spus ceva gresit de infrastructura sportiva a Bucurestiului? Realitatea e asta, Oprescu promite sala, asa se castiga dreptul de organizare a CE gimnastica iar mai tarziu se constata ca nu exista sala! Ce e nerealist/nerational?  
26 May 2017 16:59
0 
E bine ca ai mai temperat tonul,in rest sa ne rezumam la partea cu enciclopediile,ne simtim foarte confortabil acolo amandoi.Sala "I.C" n era o hala a RATC-ului,era service-ul regiei,respectiv urmaresc si cunosc fenomenul de mai mult timp decat tine:))))Si o intrebare pentru un cunoscator:crezi ca daca ar pleca Pipera de acolo,ar mai ramane stacheta sus? 
26 May 2017 17:34
0 
Ii faceti o oferta la CSS Craiova? Nu cred, se supara Liviu!!! :))) 
26 May 2017 18:56
0 
mai bine faceti voi un centru de excelenta la Alexandria si-i luati acolo pe toti marii astia antrenori,sunt sigur ca vom rupe Europa-n doua,doar am mai demonstrat asta!Si musai un loc si pentru Ildi Seres,spre mentinerea unui climat de disciplina ireprosabila si inalta conduita! 
26 May 2017 19:26
0 
Lasa boss, mai bine sa se sparga bugete de fotbal pe vreun parlit de loc 8 platindu-se puscarii de antrenori sau jucatori straini! Ce e ala viitor? Pe urma ne plangem ca nu are cine sa inlocuiasca pe Popescu sau Burlacu ori Larisa la feminin! Cum am mai zis, azi sa fie burta plina, maine ne-om descurca! Ironiile astea... 
26 May 2017 19:58
meea ha ha ha
0 
Am citit de cateva ori...e de tot rasul aceasta explicatie!Mie imi este jena de ce zice dl Ionut Georgescu!Cate titluri are clubul STEAUA? De cati ani activeaza? De ce nu au o sala decenta de 3000 de locuri? Pentru ca sifoneza banii publici! De ce nu ar reusi sa umple o sala? Nu este interes pentru sport? Nu este interes pentru ce se intampla la echipa Steaua! Cum nu era nici la Asesoft! Jucau cu sala nici jumatate! Nu au bani sa inchirieze o sala cocotata pe'' varful Omu ''pentru antrenamente si meciuri care conteaza! NU CRED!Voi ...? 
26 May 2017 16:08

Este necesar să vă autentificaţi pentru a putea introduce comentarii.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. TOTALBASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului. După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!


Din aceeaşi categorie...
Goran Martinic a părăsit-o pe SCM U Craiova și a semnat în Ungaria
Cel mai bun marcator din Liga Națională de Baschet Masculin pleacă înaintea părții decisive a sezonului 
BC SCM Timișoara, victorie la Iași
Bănățenii ajung la 12 victorii în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin 
BC SCM Timișoara învinge pe CS Politehnica Iași
BC SCM Timișoara învinge pe CS Politehnica Iași la o diferenţă de 23 puncte 
CSM Steaua EximBank l-a „repatriat” pe Randal Falker
Americanul revine la echipa militară pentru a doua parte a sezonului 2017/2018 
Rami Hadar s-a întors oficial la Craiova
„Craiova este a doua mea casă. Îi mulțumesc lui Ako Todorov” 
Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost dată în sfârșit în recepție
Cum arată noua arenă gorjeană (FOTO) 
Aleksandar Todorov și-a găsit un nou angajament în Bulgaria
Antrenorul macedonean a fost prezent ultima oară pe banca tehnică a Craiovei 
Tudor Costescu: „Va fi un meci foarte greu, mai ales după un asemenea drum lung”
BC SCM Timișoara va înfrunta în deplasare Poli Iași 
Politehnica Iași joacă un nou meci pe teren propriu, în fața lui BC SCM Timișoara
Cele două echipe dispută o restanță din etapa a 16-a din sezonul regulat al LNBM 
U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea vor disputa câte un amical în acest weekend
Cele două echipe vor întâlni același adversar din Ungaria 
0 
sala moderna de 1200 locuri in 2018 intr-o tara de 20 milioane.Ceausescu le facea mai mari tovarasi :))
 
click pt. Articol 23 February 2018 08:38
Un barfitor! nu stiam ca din cauza lui Jones echipa pierde
0 
Dar in viata inveti.Aha acum stiu de ce avem doar 2 victorii.Jones e de vina !!!!
asa e dar pentru ca nu isi mai aduce aportul la echipa.
Frate am intalnit trolli la viata mea,dr asa tristi si frustrati mai rar
PEACE 
click pt. Articol 22 February 2018 21:11
Catalin D to be continued...
0 
Ce-i drept ,pe vremea lor nu se fura.
Robets e plecat,pe sursa sigura.A "plecat" la fel ca si cei precedenti,dat afara.
Sponsorii sunt de fapt colaboratori. E o mare diferenta sin moment ce trebuie platiti.
Si cine a adus vorba de Tenter?
Toata lumea vrea ca aceasta echipa sa reuseasca,de asta suntem suporteri. Dar noi sustinem echipa,nu conducerea,cum am facut si cu echipa de fete ,ucise de actuala conducere.
M-am plictisit de scuzele lor .

ca incheiere,de vede ca este un grup care nu-i suporta pe Jones,pe primar si fostii antrenori. Sigur nu aveti nici o legatura cu actualii manageri:)))

Chiar imi place sa va vad asa frustrati. 
click pt. Articol 22 February 2018 20:56
Catalin D Tourist,vesnicul avocat al moldoveanului
0 
am si eu o intrebare ca deja e penibil: care e problema voastra cu Jones? Va comportati ca niste muieri barfitoare. Se pare ca ii urmariti rau viata,ceea ce va face fani infocati.
Voi injurati pe toata lumea care a facut ceva. Nimeni nu are valoare,doar cei doi hoti si mincinosi sunt oameni cinstiti. Ce-i drept,pe vremea lor,nu se furau bani care sa fie ba 
click pt. Articol 22 February 2018 20:49
tourist basket85
0 
Inca ma intreb daca ar mai trebui sa-ti raspund... promit ca este ultima data (oricum esti spalat pe creier).

1. "primar(cel din urma imbratisandu-l)." Pentru tine aceast lucru este un indicator al valorii si performantei? Raspunde la intrebare, unde joaca Jones sau pe unde o sa-l mai putem vedea in viitorul apropiat?

2. Cine a ridicat baschetul iesean??? In perioada petrecuta de idolii tai (Nanescu si Gavrilescu) cati sponsori au venit la echipa si ce masuri s-au luat in vederea amenajarii salii sporturilor? S-a incercat vreo reforma in baschetul iesean atunci pe care noi nu am observat-o?

3. A plecat Roberts (sau poate nu a plecat) a venit Andrija Bojic - stii tu ce intelegeri sunt intre jucatori si conducere, sau ce se intampla in cadrul echipei? Spune-ne si noua.

4. Putea cineva din baschetul iesean sa il convinga pe Marcel Tenter sa vina la echipa din Iasi in aceste momente grele?

5. Nu am vazut sa scrii ceva legat de victoria echipei din meciul cu Phoenix - probabi plangeai pe sub tribuna de suparare ca echipa are rezultate... 
click pt. Articol 22 February 2018 10:25
basket85 :))) un moldovean
0 
Articolul este despre neplata jucatorilor,dar singurul lucru care ti-a atras atentia este factul ca J Jones este in Iasi?:))
Toti cei care am fost la meci am vazut cum a fost primit Jermale de public si primar(cel din urma imbratisandu-l).
Am vazut si privirile aruncate intre Toma si Schiopu-soc si groaza. Drept sa spun,m-au uns la suflet.
Iar Jermale nu statea langa "dl cu sapca",ci intre el si primar,domnul in cauza fiind un mare nume in baschetul iesean,Viorel Nanescu. Dumnealui si sotia,Sorana Gavrilescu au ridicat cele dpua echipe de baschet in LN,iar cele 3 secaturi(Tsirogiannis,Toma,Sciopu) au distrus tot.
Si nici Georgi nu a gasit alta echipa,el fiind om de nationala. Dar aparent ti-ai creat un job in a critica jucatorii neplacuti de Toma si Schiopu. Esti fanul lor nr 1.
Am auzit ca si de Roberts s-au debarasat. Si vorbind de non valori,astia cand il urmeaza pe antrenorul grec? 
click pt. Articol 21 February 2018 15:55
un moldovean Fosta vedeta ?!
0 
Fosta vedeta , Jones, parca plecase de la Iasi, intr-o atmosfera destul de incordata. Sa inteleg ca valoarea nu i-a permis sa-si gaseasca un angajament /
Si, apropo, poate ca nu a stat langa edil si manager ci poate a stat langa fostul antrenor , Viorel Nanescu, d-nul cu sapca 
click pt. Articol 20 February 2018 19:51
0 
Eduard Popa Asa da 
click pt. Articol 19 February 2018 20:24
andreiuts93 Sunt 7, nu 6!
0 
+ Gajovic in selectionata Muntenegrului. 
click pt. Articol 19 February 2018 15:59
un moldovean Da, in sfarsit !
0 
Da, in sfarsit, Sala Polivalenta din Iasi are parchet regulamentar si se poate juca baschet. Da, in sfarsit echipa ieseana a putut evolua in capionat in fata propriilor suporteri. Da, in sfarsit am vazut baschet frumos, baschet de calitate. Am vazut scheme lucrate, am vazut executii individuale de exceptie. Da, in sfarsit avem si antrenori, cuplul Jorovic , Tenter a demonstrat cum se aseaza o echipa in teren si cum se poate schimba cursul jocului cu un time-out bine cerut.
Am vazut si doi jucatori extraordinari, Taylor si Bojic completati de un Jackson extrem de eficient.
Am vazut si o echipa galateana foarte bine organizata care s-a batut pana in ultimul minut pentru victorie.
Da, in sfarsit am vazut ieseni fericiti ! 
click pt. Articol 19 February 2018 08:04