Stiri Acvile

EXCLUSIV. Antonis Constantinides va pregăti naționala Albaniei

Paul Olar

Paul Olar
09.03.2016

Antonis Constantinides face un pas important în cariera de antrenor. Fostul tehnician al Energiei Târgu Jiu va deveni selecționerul Albaniei. Cipriotul lucrează actualmente la nivel de club în Kosovo, la Sigal Prishtina.

Originar din Nicosia, Constantinides va împlini 42 de ani în luna octombrie a acestui an. El și-a consacrat cariera de jucător la Omonia Nicosia, formație pe care a ajuns ulterior să o și pregătească.

De asemenea, Constantindies a mai colaborat cu Etha Engomis sau Apoel Nicosia. De departe, cele mai importante performanțe le-a bifat alături de Energia Târgu Jiu, formație pe care a condus-o până în Final Four-ul  EuroChallenge din stagiunea precedentă. Atunci, gorjenii au obținut chiar medaliile de bronz.

Pe plan internațional, Constantinides a stat pe banca Ciprului atât la juniori, cât și la seniori. El va fi conduce Albania în viitoarea campanie de calificare la EuroBasket.

Mutarea va fi oficializată vineri.

*Foto: csenergia.ro.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    nationala noastra
    Il apreciez foarte mult pe Tenter dar nu strica sa-l avem pe Constantinides in loc!

    cu 8 ani în urmă (09.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!