Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Briyona Canty este noua jucătoare a celor de la CSM Satu Mare

Silviu Isailă

Silviu Isailă
28.02.2017

În ultima zi de transferuri, CSM Satu Mare a reușit să legitimeze două jucătoare. După Alina Crăciun, conducătoare de joc Briyona Canty a ajuns la o înțelegere cu gruparea antrenată de Jose Araujo.

În vârstă de 24 de ani, aceasta evoluează pe postul de conducător de joc. Măsoară 175 de cm și a mai evoluat în NCAA, acesta fiind primul sezon în care a activat peste Ocean.

În 15 partide disputate în campionatul din Cehia pentru SBS Ostrava, aceasta a reușit 15.9 puncte pe meci, 5.8 recuperări și 4.9 pase decisive. În cele 4 partide disputate în CEWL, Canty a avut medii de 11.8 puncte, 4.8 recuperări și 4.8 pase decisive.

CSM Satu Mare întâlnește în deplasare Phoenix Galați. Partida este programată miercuri, 1 martie, cu începere de la ora 18.30.

foto: nj.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!