Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. CSU Alba Iulia este foarte aproape de a se destrăma

Valentin Todea

Valentin Todea
30.08.2016

Formația din Cetatea Unirii întâmpină mari probleme financiare. Jucătoarele acontate pentru următoare stagiune de către oficialii albaiulieni s-au prezentat astăzi la reunirea lotului, însă au fost informate că nu pot fi plătite deoarece gruparea ardeleană nu dispune de fonduri, neexistând bani în conturile acesteia.

Auzind această veste, toate baschetbalistele care au semnat înțelegeri cu CSU Alba Iulia în această vară și-au exprimat dorința de a părăsi vicecampioana României. De notat ar fi faptul că antrenorul principal Miroslav Popov nu este prezent în orașul de pe Mureș, tehnicianul neluând parte la reunirea echipei.

Româncele Alina Crăciun, Cristiana Cutaș sau Alexandra Uiuiu și cinci jucătoare americance urmau să reprezinte gruparea alb-albastră în noul sezon.

În cazul în care situația nu se va remedia, CSU Alba Iulia va fi a doua echipă care se retrage din Liga Națională de Baschet Feminin în această vară, după BCM Danzio Timișoara. Astfel, la startul întrecerii interne ar urma să participe zece echipe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!