Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Energia a prelungit contractele lui Vasile Ștefan și Tal Karpels

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
10.06.2014

După anunțarea păstrării în lot a lui Giordan Watson și aducerea lui Aleksandar Todorov pe banca tehnică, oficialii Energiei Rovinari au reușit să mai asigure două certitudini pentru sezonul umrător. Vasile Ștefan și Tal Karpels, cei mai folosiți români în stagiunea ce stă să se încheie, vor rămâne alături de echipa căruia i-au adus primul trofeu din istorie.

Vasile Ștefan a ajuns la Târgu-Jiu la sfârșitul lunii februarie, după despărțirea de Concordia Chiajna, și a devenit rapid o piesă importantă în rotaţia formației. Acesta a avut medii de 5.0 puncte, 1.7 recuperări pentru 4.1 la eficiență în cele 7 partide disputate alături de Energia în LNBM.

Tal Karpels a avut și el un rol important în echipa gorjeană, fiind prima rezervă și aducând un aport consistent în timpul petrecut pe parchet. Israelianul ce deține și cetățenie română a avut medii de 7.8 puncte, 3.1 recuperări și 1.6 pase decisive, pentru 9.1 unități de eficiență pe meci, în 29 de meciuri jucate în culorile oltenilor în campionat.

Așadar, antrenorul Aleksandar Todorov are deja trei baschetbaliști pentru stagiunea următoare. Rămâne de văzut dacă acesta va mai păstra și alți jucători din lotul care a câștigat Cupa și ce oameni noi va aduce la Tg. Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!