Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Eugen Ilie, noul antrenor al lui Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
30.09.2016

Rezultatele slabe înregistrate de Dinamo Bucureşti în acest debut de campionat îi determină pe conducătorii echipei să facă schimbări. Potrivit informaţiilor noastre, gruparea bucureşteană îl va schimba pe Milija Bogicevic cu un antrenor român. Este vorba de Eugen Ilie, fostul tehnician al celor de la CSM Ploieşti.

Ilie a reuşit promovarea în Liga Naţională alături de trupa prahoveană. De asemenea, el a stat în trecut pe banca celor de la CS Otopeni şi Ştiinţa Bucureşti, însă a antrenat şi în străinătate, la echipa Zakho Basketball, din Orientul MIjlociu. Acolo, tehnicianul român i-a pregătit pe Miljan Medvedj, Aleksandar Belanovic şi Nemanja Petrovic, cu toţii foşti baschetbalişti în Liga Naţională. De asemenea, Ilie a a pregătit echipele României la nivel juvenil.

Dinamo a inaugurat noua stagiune cu două înfrângeri din tot atâtea posibile, una în campionat şi cealaltă în Cupa României.

*Foto: stiintabucuresti.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sholdovean :

    Felicitari !!!
    Succes si bafta dlui Eugen Ilie si echipei dinamo

    cu 7 ani în urmă (30.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!