Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Ionuț Georgescu vorbește despre situația de la CSU Ploiești într-un amplu interviu

Paul Olar

Paul Olar
07.06.2015

Site-ul Total Baschet va publica, în exclusivitate, un amplu interviu cu președintele campioanei CSU Ploiești, Ionuț Georgescu

În acest material, oficialul prahovean vorbește despre situația actuală de la galonata Asesoft, urmând să ofere și o retrospectivă a ultimului deceniu petrecut la clubul ce i-a pierdut, pe rând, pe Toni Alexe, Nikola Ilic sau Vladimir Arnautovic.

„La Asesoft s-a dezvoltat încă de la început o mentalitate de învingători. Mulți nici nu-și închipuie ce presiune există la această echipă. Ea te împinge de la spate dacă ești puternic sau te dărâmă dacă ești slab. Am trecut peste toate câștigând acest campionat nu cu baschetbaliști! Ci cu oameni!”

De asemenea, Georgescu va dezvălui detalii inedite ale aventurii ploieștenilor în EuroCup.

„Dado, care niciodată nu a vrut să câștige, <<la matematică>>, ci pe teren, a lăsat jocul să decurgă normal, dorindu-și mult de tot să bată Hapoelul în deplasare! Totul mergea în defavoarea noastră și am intrat în prelungiri. Ei trăgeau de timp, ratau intenționat, ne trimiteau la libere… Nu mai știam ce să facem! Ne-au venit în cap tot felul de nebunii!”

Materialul va putea fi lecturat luni, 8 iunie, cu începere de la ora 21:00, numai pe totalbaschet.ro.

*Foto: CSU Ploiești/M&M Production

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!