Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Mirel Dragoste a semnat cu CSU Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.07.2016

După Bogdan Popescu, CSU Atlassib Sibiu a realizat un nou transfer. Este vorba despre Mirel Dragoste, sportiv ce sosește de la Gaz Metan Mediaș, acolo unde a evoluat în returul ultimei stagiuni. De notat că fundașul român a jucat și la Universitatea Cluj-Napoca, atât în prima divizie cât și în eșalonul secund.

În sezonul trecut, jucătorul în vârstă de 21 de ani a reușit la Gaz Metan Mediaș medii de 3.1 puncte și 0.7 recuperări în 13.9 minute pe meci.

Mirel Dragoste a fost component al echipei naționale de juniori la toate categoriile de vârstă. El a evoluat la Campionatele Europene Divizia B din 2011 până în 2015, la U16, U18 și U20. În vara lui 2015, el a avut medii de 7.6 puncte, 2.6 pase decisive la Campionatul European Divizia B din Ungaria.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    csu
    Let's welcome Kevin Love little bro'.😜

    cu 7 ani în urmă (04.07.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    Interesant
    Pe saitul echipei nu scrie nimic de acest transfer si nici ziarele locale nu scriu nimic...poate ca nu este 100% realizat.

    cu 7 ani în urmă (05.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!