Stiri

EXCLUSIV. Predrag Vasic este noul antrenor al CSM Târgoviște

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.08.2015

CSM Târgoviște și-a desemnat un nou tehnician care îl va înlocui pe Dan Fleșeriu, actualmente antrenor principal la CSU Atlassib Sibiu. Este vorba de Predrag Vasic, un nume cunoscut fanilor baschetului feminin. În vârstă de 58 de ani, Vasic a semnat un contract pe un an cu campioana en-titre cu opțiune de prelungire. Transferul a putut fi valabil deoarce tehnicianul a antrenat ultima oară în România la nivel de seniori.

Pedrag Vasic are un CV bogat în baschetul românesc. Primul contact a avut loc în 2004 când a fost angajat ca și principal la Sportul Studențesc București până în anul 2008. Între 2005 și 2007 tehnicianul de origine sârbă a pregătit naționala României. De-a lungul carierei a mai trecut pe la ”U” Trustul CRE Cluj-Napoca (2009-2010) și Sportul Studențesc (2010-2013). Actualmente sârbul este responsabil pentru echipele feminine U10 și U12 ale clubului Dan Dacian din București. Printre performanțele dobândite în țară se regăsesc două finale de cupă, în 2008 și 2012 respectiv două semifinale în 2007 și 2008.

Contactat de către site-ul nostru, managerul Dobă Marius a vorbit despre această mutare.

Pedrag Vasic este noul antrenor principal al formației noastre. Este un tehnician cunoscut în țară și a semnat pe un sezon cu o posibilitate de prelungire a contractului. Obiectivul nostru în următorul sezon este clasarea între locurile 5-8. Deocamdată avem numai jucătoare autohtone în lot, vom vedea ce vom aduce în funcție de interdicția dictată de FIBA.

(despre interdicția FIBA) Deocamdată nu s-a ridicat, sancțiunea rămâne în picioare împotriva clubului nostru. S-au eșalonat datoriile și am promis că vom plăti. Vom vedea ce se va întâmpla.

(despre reunire) Ne propunem să ne reunim săptămâna viitoare, la Târgoviște. Timpul este scurt, trebuie să le aducem pe fete cât mai repede și să începem pregătirea.

(despre datoriile către FRB) Le vom plăti, nu va exista nicio problemă. Nu cred că se pune problema să fie șapte echipe în LNBF la începutul sezonului. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!