Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Univ Goldiș ICIM Arad amenință cu retragerea din campionat

Valentin Todea

Valentin Todea
21.09.2016

După colapsul financiar de la sfârșitul anului 2015, din partea grupării feminine Univ. Goldiș ICIM Arad vin alte vești care ar putea da peste cap din nou Liga Națională de Baschet Feminin. Conducătorii clubului galben-albastru au trimis o înștiințare către federație și către toate cluburile din țară în care anunță că se vor retrage din campionat în cazul în care baremul de arbitraj se va dubla. De asemenea, aceștia au cerut ca o adunare generală să aibă loc în acest sens.

Vom reveni cu detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    ?
    Ce înseamnă dublarea baremului de arbitraj?
    Cat e acum?

    cu 7 ani în urmă (21.09.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Păi trântorii de la FRB cum pot să-și câștige salariile cu multe zerouri? Pun biruri peste biruri în spatele cluburilor doar ca să aibă și ei o leafă de boss! Dacă ar fi performanțe la nivel de naționale i-aș scuza! Da' așa o să închidă taraba cât de curând. La feminin e dezastru, 2 echipe s-au retras, altele sunt la limita subzistenței. Și vorbim de un sport finanțat 100% din bani publici. Nu e destul că stau ăia de la curtea de conturi pe capul primarilor să verifice dacă s-au făcut plățile cum vor ei, mai trebuie și greucenii FRB să jupoaie și ei un rând de piele. Păi e normal să fie taxa de transfer 750 euro la feminin și dublu la masculin? Un club de LNBF cu posibilități infime varsă biruri de 40000-50000 lei către federație. Cum să plătească și salariile jucătoarelor? Nu mai zic că FRB primește o sumă frumoasă și de la bugetul de stat. Aș vrea să mă conteste unul dintre ei dacă au argumente. Baremul unui oficial de la masă a sărit de la 45 lei la 85. Pentru unele cluburi se simte, s-a introdus de anul ăsta și crainic obligatoriu. Mai e nevoie doar de lăutari. La arbitri se plătește, ca la curve, înainte de începerea campionatului.

    cu 7 ani în urmă (21.09.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    banul public
    Nu e 100% pe bani publici baschetul. "U" Cluj nu e finantata din bani publici. Vina apartine si cluburilor care doar stau cu mana intinsa la stat. Nu este normal. Banii publici ar trebui sa se duca cu prioritate in altceava, cel mult in sportul de masa ajutand doar indirect cel de performanta.
    In legatura cu frb si taxele lor, sunt total de acord cu tine .. niste nesimtiti.

    cu 7 ani în urmă (06.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!