Stiri

EXCLUSIV.Willie Kemp a părăsit formația Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.02.2014

Gaz Metan Mediaș este lovită din toate părțile. După ce la începutul acestui an echipa a fost decimată din cauza accidentărilor acum formația lui Marcel Țenter se confruntă cu plecare lui Willie Kemp. Americanul și-a reziliat contractul cu formația de pe Târnava Mare, lucru neaşteptat de niciun membru din staff-ul tehnic.

Willie Kemp a ajuns la Mediaș în vara lui 2013 de la formația slovacă Levice. Jucătorul ce măsoară 1.88 a evoluat 27 de partide în tricoul Gazului, atât în LNBM cât și în EuroChallenge. În campionat, Kemp a strâns medii de 14.6 puncte, 2.4 recuperări și 3.9 pase decisive. În competiția europeană, americanul a adunat în fiecare meci 12.7 puncte, 2.3 puncte și 5.0 pase decisive.

Willie Kemp a fost inclus în două rânduri în echipa etapei în EuroChallenge.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    PO
    Din pacate GMM a renuntat la orice lupta pentru Po anul acesta. Cred ca celelalte doua echipe care nu vor prinde in acest an Po sunt Steaua si BC Timisoara.

    cu 10 ani în urmă (21.02.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Mercenar american!

    cu 10 ani în urmă (21.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Pana la urma cati sportivi nu sunt mercenari? cati dintre ei joaca doar din placere? Au familii si necesitati, nu pot sa joace doar din placere! Este totus un sport si marihuana cu "cea mai fidela fata"! Baschet joci pana la o varsta ( nu toti sunt Claudiu Fometescu) si pe urma trebui sa traiesti din ceva!

      cu 10 ani în urmă (21.02.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      arm
      In cazul in care toti ar fi ca el, nici unul n-ar trebui sa mai joace pentru GMM si toti ar fi trebuit sa-si rezilieze contractele lor pana acum.

      cu 10 ani în urmă (22.02.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Nici Claudiu Fometescu nu a jucat peste o varsta normala. Bubu Roschnafsky de ex poti zice ca a fost un fenomen implinind 40 de ani pe teren, dar deja era retras din baschetul serios se poate zice. Fome parca s-a retras la 39 de ani, nu e chiar mult si daca ai minte si tehnica joci chiar daca iti pierzi viteza.

    Cat despre Medias...e o debandada cum nu cred ca o mai fost decat pe la Sibiu cand isi facusera o echipa de americani foarte talentati(Evans, Little), dar care au avut o cadera memorabila in retur, culminand cu finalul pe locul 8 si plecarea tuturor inaintea duelului cu Ploiestiul din sferturi. Nu inteleg nimic din ce vad la Medias, un Tenter care tine de scaun incredibil, jucatori sub panou care joaca mizerabil, caderi pe final meci de meci...

    cu 10 ani în urmă (21.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vasilache76 :

    free62
    Se pare ca asistam pas cu pas la moartea Gazului Metan. Nu e debandada, dar nu poti juca 2 meciuri pe saptamana cu maxim 6-7 jucatori din care doi (Okosun si Marojevic) praf. Sa joci 40 minute ca Shiloh sau Kemp e sinucidere curata, la un moment dat jucatorii nu mai pot asta-i problema

    cu 10 ani în urmă (21.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!