Stiri

Echipa lui Emi Cățe a învins Barcelona în ultima etapă din Liga ACB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.03.2019

UCAM Murcia a încheiat o serie de 9 înfrângeri înregistrate în Liga ACB. Formația pentru care evoluează internaționalul român, Emanuel Cățe, a reușit să învingă duminică seara pe FC Barcelona cu scorul de 71-70.

Partida de la Palacio de Deportes de Murcia a fost una echilibrată și doar în primele două sferturi s-au consemnat diferențe mai mari de 2 posesii. Barcelona și-a creat un avantaj din două cifre în actul secund dar echipa gazdă a găsit răspuns și a intrat cu avantaj minim la cabine, 34-33. Diferența minimă avea să se păstreze până la final, după ce ultimele două sferturi s-au încheiat la egalitate, 16-16 și 21-21.

Emanuel Cățe a evoluat doar 6 minute în fața Barcelonei și a încheiat partida cu o singură recuperare. Pivotul român nu a aruncat la coș în intervalul de timp petrecut pe parchet.

Askia Booker a fost omul meciul cu 18 puncte, 6 pase decisive și o recuperare. Milton Doyle a contribuit cu 13 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Kyle Kuric a fost cel mai bun marcator al Barcei cu 14 puncte plus 5 recuperări. Thomas Heurtel a adăugat 13 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Ante Tomic a terminat în double-double, 10 puncte și 10 recuperări.

UCAM Murcia rămâne penultima și după acest succes, pe poziție retrogradabilă, cu 6 victorii și 15 înfrângeri. Barcelona se menține pe prima poziție în Liga ACB cu 17 victorii și 4 înfrângeri.

foto: acb.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!