Stiri

Echipa lui Zare Markovski a câştigat cu Galatasaray Istanbul

Eduard Popa

Eduard Popa
19.11.2017

demir insaat vlad moldoveanu zare markovski

Demir Insaat Buyukcekmece a trecut de Pinar Karsiyaka Izmir, scor 77-70, în ultima etapă a campionatului Turciei, înainte de pauza pentru primele meciuri din campania de calificare la Cupa Mondială din 2019.

Vlad Moldoveanu a jucat 22:23 de minute pentru Demir, timp în care a strâns numai 3 puncte, 2 recuperări şi o pasă decisivă.

În schimb, Bracey Wright a strâns 21 puncte şi 4 pase decisive în timp ce Erving Walker a adăugat 20 puncte şi 4 pase decisive pentru Demir. În replică, Jarrod Jones a reușit 22 puncte, 5 recuperări pentru Pinar.

Într-un alt meci din ultima etapă, Trabzonspor a trecut lejer de Galatasaray Istanbul, scor 103-82. Echipa antrenată de Zare Markovski, noul selecţioner al naţionalei României, a adunat o primă repriză excelentă, cu 60-33. Brady Heslip a fost cel mai bun marcator al lui Trabzonspor, cu 24 puncte, Pul Harris Jr a adăugat 20 puncte, 8 recuperări, iar Caleb Green a terminat cu 20 puncte, 6 recuperări. La Galatasaray Huseyin Koksal a fost cel mai bun marcator, cu 22 puncte.

După aceste rezultate, atât Demir Insaat cât şi Trabzonspor au adunat 3 victorii şi 4 înfrângeri şi se află pe locurile 7-11.

Duminică, atât Vlad Moldoveanu cât şi noul selecţioner s-au alăturat lotului României, la Cluj, pentru pregătirea duelurilor cu Italia şi Croaţia.

*foto: Trend Basket

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!