Stiri

Echipa selecţionerului României a pierdut cu campioana Europei

Eduard Popa

Eduard Popa
11.12.2017

zare markovski selectioner romania

Trabzonspor, echipa selecţionerului României Zare Markovski, a suferit o înfrângere drastică împotriva lui Fenerbahce Dogus Istanbul, câştigătoarea Euroligii din sezonul precedent, scor 119-90.

Primul sfert a fost unul echilibrat care s-a încheiat la egalitate, scor 25-25. La pauză campioana Europei păstra un avantaj de şapte puncte, scor 55-48. După pauză Fener a venit decisă să câştige partida. Astfel, a câştigat ultimele două sferturi cu 32-26 şi 32-16.

Fenerbahce a jucat fără Brad Wanamaker, Nikola Kalinic şi Gigi Datome. Astfel, James Nunnally a marcat 20 puncte, 8 pase decisive, Jan Vesely a adăugat 18 puncte, 5 recuperări, Egehan Arna a bifat 18 puncte, Jason Thompson a terminat cu 15 puncte, 5 recuperări, iar Ahmet Duverioglu a totalizat 14 puncte, 4 recuperări pentru învingători.

Osiris Eldridge a fost cel mai bun marcator al lui Trabzonspor, cu 21 puncte, Brady Heslip a terminat cu 15 puncte, iar  Paul Harris a încheiat cu 14 puncte pentru formaţia pregătită de Zare Markovski.

Fenerbahce ajunge la 8-2 în timp ce Trabzonspor Basketball coboară la 3-7 în prima ligă din Turcia.

*foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!