Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ediția 2015/2016 a LNBF va alinia doar 13 echipe. Sistemul competițional rămâne neschimbat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.07.2015

Liga Naționala de Baschet Feminin va demara în sezonul 2015/2016 cu doar 13 echipe la start. CSU Oradea nu a depus cerea pentru a participa în ediția viitoare a competiției interne iar la ședința de Birou Federal, susținută astăzi, 1 iulie, s-a admis desfășurarea campionatului cu număr impar de formații.

Sistemul competițional nu a fost modificat în ceea ce privește LNBF. Cele 13 echipe care vor lua startul întrecerii vor juca în sezonul regulat după sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur. Astfel în fiecare etapă, una dintre echipe va trebui să stea. În playoff vor accede, ca în mod obișnuit, primele 8 echipe după sezonul regulat.

CSU Oradea, echipa care nu s-a înscris pentru sezonul viitor al LNBF a terminat sezonul regulat al ediției precedente pe poziția a 12-a. Formația bihoreană a retrogradat în urma turneului pentru locurile 11-14, la fel ca și SCM CSS Craiova, echipă care însă a primit un wild card din parte FRB. Cel mai probabil CSU Oradea nu a solicitat un wild card pentru stagiunea viitoare.

Până la acestă oră site-ul nostru nu a putut lua legătura cu conducerea clubului orădean.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!