Stiri Acvile

Edi Sinadinovic, aproape de a semna cu Partizan Belgrad

Dan Oancia

Dan Oancia
30.08.2015

Edi Sinadinovic, jucătorul care a evoluat în Liga Națională pentru Târgu Mureș și BCM U Pitești, este aproape de a semna un contract pentru echipa din capitala Serbiei, Partizan Belgrad. Sârbul de 27 de ani a evoluat ultima oară la PAOK Salonic, unde în 11 meciuri a avut medii de doar 2.1 puncte și 1.2 pase decisive pe meci.

În perioada petrecută în România, Sinadinovic a impresionat. Cu 8 partide jucate, acesta a avut medii de 15.5 puncte, 4.3 recuperări și 3.8 pase decisive. În sezonul 2013-2014, cel în care a îmbrăcat maieul piteștenilor, în 17 meciuri a strâns medii de 13.1 puncte, 3.4 recuperări și 3.9 pase decisive. Sârbul are și o experiență în campionatul Estoniei, unde a jucat pentru Valga Kalev 10 meciuri și a terminat cu medii de 16.5 puncte, 3.7 recuperări și 5.1 pase decisive.

Printre echipele pe la care a mai trecut se numără și Srinjski (Bosnia), CSKA Sofia (Bulgaria), Jolly (Croația), MZT Skopje și Ovce Pole (ambele Macedonia).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!