Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Edi Sinadinovic nu mai este jucătorul formației BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.11.2014

Site-ul oficial al clubului BC Mureș a anuțat faptul că baschetbalistul Edi Sinadinovic s-a despărțit astăzi pe cale amiabilă de gruparea ardeleană. Totodată, aceștia au mai scris că decizia de despărțire aparține exclusiv jucătorului.

Din sursele site-ului TotalBaschet se pare că fundașul sârb a luat decizia de a pleca de la Târgu Mureș din cauza faptului că nu a fost plătit de o bună perioadă de timp. De asemenea, sportivul originar din țara vecină era nemulțumit că odată cu venirea la echipă a lui Filip Adamovic era nevoit să evolueze mai mult pe poziția 2. 

Sinadinovic a jucat în toate cele 7 meciuri ale mureșenilor din acest sezon a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Acesta a acumulat medii de 15.1 puncte, 4.9 recuperări, 4.0 pase decisive, 2.0 mingi pierdute și 15.9 la eficiență. De asemenea, conducătorul de joc a contabilizat în medie procentaje de 60.5% (26/43) din interiorul semicercului, 26.7% (8/30) de la mare distanță, respectiv 78.9% (30/38) de la linia de fault. 

*Foto: Csaba Toth

18 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    informațiile noastre
    Dacă se adeverește că nu a existat cauza invocată în subtitlu, adică neplata salariului lui Edi, totalbaschet cît este dispus să plătească pentru defăimarea clubului prin știri neacoperite de realitate ? Vă ascundeți după sloganul "din informațiile noastre" fără să vă pese că aruncați eventual cu noroi și acuzații nefondate. Sau vă place can-canul ?

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    informatiile mee
    Din infiomatiile mele Total baschet este paralel cu subiectul. pentr mine personal este o stire buna pe care o asteptam. Speram ca dupa hotarirea lui Srecko de a continua la mures Sinadinovic sa fie primul jucator dat afara

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    semne rele
    Platit sau neplatit, este cam aiurea ca un jucator este dat afara la mijlocul turului sau pleaca nemultumit.
    Nu a fost adus cu stiinta antrenorului? Este deja al doilea jucator de care ne despartim in scurt timp si oricum avea o rotatie scurta. Daca prindem play-off-ul sa fim fericiti, anul acesta.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      eroare
      Nu a fost dat afară. El a dorit să plece. Se pare că era nemulțumit de concurenta lui Adamovic si Cesko si că de la venirea primului a fost folosit pe 2. Faza cu slariul neplătit nu știu dacă este sau nu adevărat.

      cu 9 ani în urmă (25.11.2014)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    :)
    Nu ma intereseaza motivele dar va spun sincer si nu din cauza ca a jucat la Pitesti dar Edi Sinadinovic este jucator de baschet foarte bun pentru acest campionat!Imi pare rau sa spun dar cei care va bucurati ca a plecat va urez succes ca ve-ti avea nevoie mare daca intradevar se dau afara jucatori ca Sinadinovic! Acu sincer oricum nu-i era bine acolo la o echipa care a atras jucatorii la inceput pe motiv de EuroChallenge si un Ivanovic care taie si spanzura!

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    Oare?
    Ce am vazut eu la meciul cu Oradea: Edy a fost certat de multe ori de Srecko pentru felul cum s-a apărat. L-a scos din sarite pe antrenor chiar daca a jucat bine partea ofensiva. Cred ca de aici aici s-a rupt ceva intre antrenor si jucător, si prin faptul ca antrenorul a vrut sa schimbe ceva pentru a rămâne la echipa. Parerea mea!

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly:

      Continuare...
      mai ales ca defensiva Muresului a pierdut cam toate meciurile din acest sezon, iar Srecko se bazeaza pe aparare.

      cu 9 ani în urmă (25.11.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    mister
    Plecarile de la Mures sunt invaluite in mister,precum cea a lui Jujuan Cooley inaintea play off-ului din 2012,sau cea a lui Martinic in vara. Pentru mine ca spectator neutru, Sinadinovic era un jucator chiar bun,iar statistivile o confirma.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe iverson3 :

    :)
    Meciul cu Oradea el l-a pierdut, pe sfarsit tot a incercat cu aruncari de la distanta care nu isi aveau rostul.
    Eu astept sa vad cum o sa arate echipa cu Sammy, care nu prea a avut sansa sa joace

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș thematriksz :

    deci cum e totalbaschet?
    http://bcmures.com/stiri_divA.php?mod=detal&id=819

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    Rusine!!! totalbaschet.ro
    http://bcmures.com/stiri_divA.php?mod=detal&id=819

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    si alta data va bazati pe informatii de acest gen?
    Daca si in alte cazuri va bazati pe informatii similare, riscati sa deveniti siteul de Can Can baschet # 1 din Romania.

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    deci ????
    Nu doresc să continui subiectul, este a doua oară în acest an cînd acest site de baschet îmi produce dezgust, prin felul amator prin care înțelege să trateze oamenii, acum un club. Indiferent de cine este vorba, de Mureș, de Oradea, de Ploiești sau Craiova, feminin sau masculin, seniori sau juniori...începeți să vă pierdeți credibilitatea. Lansând zvonuri precum cel de ieri, aduceți prejudiciu unui club, însinuind că nu-și plătește jucătorii....grav, foarte grav. Probabil redactând o scrisoare prin care vă cereți scuze ar fi de bun augur și ar mai spăla și din rușine. Vă doresc puterea sufletească s-o faceți !

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    ce oameni
    Doamne ce oameni sunteti voi astia de comentati de rau acest site! In loc sa fiti fericiti ca exista un site in spatele caruia exista o echipa care se ocupa in timp real de el voi stiti doar sa fiti nemultumiti! In Romania mai sunt fix doar alte 3 site-uri de bashet (ma refer cu program, rezultate) dar care sunt conduse de 1-2 persoane care nu au timpul si resursele celor de la totalbaschet. Oamenii probabil stiu pe cineva de la club care a zis ceva, o fi adevarul pe la mijloc gata! Suneti penibili sa criticati un site care ofera mura in gura absolut tot! Chiar credeti ca duc lipsa de vizitatori incat au nevoie de cancan?

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș thematriksz:

      :)
      Un site, un jurnalist care se doreste a fi unul serios ar trebui sa verifice de cel putin 2 ori informatiile pe care le publica, chiar din mai multe surse. Altfel, ca si in cazul de fata, se dovedeste a fi neserios, de domeniul can-can si barfe.

      cu 9 ani în urmă (26.11.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    ce oameni suntem ?
    ...tocmai despre mura aia în gură este vorba. Mura în gură ar fi că BC Mureș nu-și plătește jucătorii ? Dacă era vorba de Pitești, ați fi mestecat puțin sau ați fi luat-o ca fiind bună ?

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    total baschet
    sper ca macar sa aveti bunul simt sa va cereti scuze! edi a vrut sa faca o "mica" . mare revolutie la Tg-mures

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ... tu esti lungule?
    dezabonati-va!!!

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!