Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Efort colectiv pentru BC SCM Timișoara în victoria cu CSM Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
10.05.2018

timisoara steaua

BC SCM Timișoara a învins CSM Steaua, scor 89-82, în meciul 3 al seriei din primul tur de playoff LNBM.

Dacă bănățenii au rămas în meci în prima jumătate a partidei datorită reușitelor lui Mladen Jeremic, steliștii au reușit să îl anihileze pe cel mai bun marcator al Timișoarei în a doua jumătate a meciului. Astfel, a fost nevoie de alți jucători să intre în scenă pentru ca Timișoara să câștige partida. Astfel, în sfertul 4 a intrat în scenă pivotul Adrian Diaz și veteranul român Octavian Popa-Calotă. Cei doi au contribuit la primele 3 coșuri ale Timișoarei, înscrise de pivot din pasele conducătorului de joc român.

Milos Komatina a reușit apoi să domine pe poziția 4 cu un coș de 3 puncte și mai multe faulturi scoase la adversari, Diaz a mai înscris un lay up din pasa lui Burgess și apoi i-a lăsat locul lui Drăgușin, care și el a reușit două recuperări ofensive excelente. Pe final de joc Komatina, Calotă și Mijajlovic și-au stăpânit nervii și au reușit să transforme liberele.

Astfel, BC SCM Timișoara a prestat un joc excelent din punct de vedere colectiv, cu șase jucători în double digits: Adrian Diaz a adunat 20 de puncte pentru timișoreni, Komatina 15 puncte, Jeremic 14 puncte, Kevin Calotă 13 puncte, cu +21 la eficiență, iar Drăgușin și Mijajlovic au înscris câte 10 puncte fiecare.

Meciul 4 al seriei dintre BC SCM Timișoara și CSM Steaua se joacă vineri la Sala Constantin Jude, cu începere de la ora 19:00. Partida va putea fi urmărită pe FRB Tv.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!