Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Efort colectiv pentru ”U” Cluj în victoria cu ACS Sepsi SIC

Valentin Todea

Valentin Todea
21.04.2017

Universitatea Cluj-Napoca a ieșit învingătoare din primul duel al finalei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 64-66 pe terenul echipei din Covasna. Pentru a obține acest succes, tehnicianul Clujului, Dragan Petricevic, a utilizat 8 jucătoare, față de 9 sportive care au evoluat pentru gruparea adversă.

Andra Mandache a petrecut cele mai multe minute în teren din partea formației clujene, 37:48, timp în care a contabilizat 15 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții și un capac. Taneisha Harrison a fost decisivă pe final cu reușita din afara semicercului, venită cu doar 9 secunde înaintea de terminarea partidei. Americanca a jucat aproape 35 de minute și a strâns 17 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, înscriind trei din cele patru coșuri de 3 puncte ale Universității.

Pivotul Brittany Denson a fost cea mai eficientă sportivă dintre purtătoarele echipamentului alb-negru, adunând 16 puncte, 14 recuperări, un assist și 5 capace în 36 de minute petrecute pe parchet. Nikki Dixon a jucat aproape 28 de minute și s-a remarcat cu 10 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un capac, în timp ce Dajana Butulija a reușit 8 puncte, 5 recuperări, 3 assist-uri și un capac.

Trupa de pe Someș a avut un procentaj de 44% la aruncările din acțiune (24/55), în timp ce de la linia de fault a transformat 70% dintre aruncări (14/20), totalizând 69 de unități la capitolul eficiență, în comparație cu cele 55 însumate de Sepsi.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    „U”
    Bravo fetelor! Acesta este spiritul lui „U”! Sunt mândru de voi!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Trupa din Sfantu Gheorghe nu este din Ardeal???Din prezentarea de mai sus,se intelege ca nu....Interesant !!!Nu strica un pic de geografie si documentare unora!!!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • YMCA Valentin Todea:

      Multumim!
      Multumim pentru atentionare! Nu a fost cu intentie.

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Se intampla....scuzele se accepta si iarta !

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !!
    Doamne,si Tihi o-nviat!!!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      1-1

      cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!