Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Efortul colectiv a purtat-o pe CSM CSU Oradea spre victorie în meciul cu CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.03.2017

CSM CSU Oradea își continuă parcursul din Liga Națională de Baschet Masculin. Formția condusă de Cristian Achim a învins în etapa a 5-a din Top pe CSU Sibiu cu scorul de 84-72 și a ajuns la patru victorii consecutive. Echipa bihoreană a profitat de un aport colectiv remarcabil, după ce șase echipieri de la Oradea au terminat partida cu minim 10 unități la eficiență.

Will Franklin a fost cel mai eficient jucător al gazdelor cu un indice de 17 unități. El a terminat partida cu 9 puncte, 8 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții și un turnover. Franklin a avut procentaje de 50% din acțiune și 100% de la linia de libere.

Sean Barnette a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 15 puncte plus 5 recuperări, o pasă decisivă și  o intercepție.

Andrei Mandache și Titus Nicoară au contribuit fiecare cu câte 13 puncte. Fundașul a mai adăugat 4 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce extrema de forță a terminat cu 7 puncte și o pasă decisivă. Nicoară a strâns un indice al eficienței de 15 unități, iar Mandache a avut un coeficient de 12 unități.

Al 6-lea jucător cu un indice al eficienței format din două cifre a fost Muhamed Pasalic. Bosniacul a înregistrat 9 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție pentru un index al eficienței de 12 unități.

Per total CSM CSU Oradea a marcat 84 de puncte, a avut 42 de recuperări și 21 de pase decisive pentru un indice al eficienței de 106 unități.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Joc colectiv
    Salutare... Sunt placut surprins de modul de abordare in ultimele meciuri. Intram in teren cu gandul la lupta, la victorie si cu temele facute. Nu mai avem un singur jucator pe care il laudam si pe restul ii hulim indiferent de rezultat. Se vede echipa si nu doar pe rezumatul statistic.

    Probabil ca sunt multi factori care contribuie la aceasta ascensiune, nu stiu daca e util sa ii enumeram, oricum Achim le stie mult mai bine ca noi. Important e sa mentinem acest trend si sa demonstram ca aceste 4 victorii consecutive nu sunt un mic accident, ci rezultatului modului in care ne exprimam baschetbalistic in raport cu adversarii.

    Mai avem de lucru mult, mai ales in aparare, mai sunt de sudat cateva relatii de joc si cel mai important se pare ca am depasit cu bine momentele cu incarcatura negativa din sanul si din jurul echipei.

    Nu stiu in ce masura conteaza rezultatele din ultimele 5 etape. Poate e mai important sa exersam fara sa "dezvaluim" prea mult, deoarece echipele deja in play off par a fi destul de apropiate valoric (cu o evidenta exceptie) deci vor fi niste batalii tactice superbe din aprilie incolo.

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Cu riscul de a-mi lua minusuri
      as mai mentiona un element, invocat si in postari anterioare, ce tine de una din legile naturii: Ce urca, la un moment dat, coboara.
      Ma refer aici la " forma " echipelor.
      Se pare ca se manifesta deja la unele echipe, Top 6 included.
      Pe undeva era de asteptat si probabil "milimetrist" - ul nostru coach a mizat, putin, si pe asta.
      Bineinteles, depinde si cat si la cine va tine fenomenul.
      Oricum, cresterea CSM s-a sincronizat perfect, pana acum.
      Sa ma iertati daca dau impresia ca fabulez.
      Posibil insa sa nu fiu singular in opinie. Mai sunt pe aici colegi de pasiune care au un trecut " pe parchet " si, probabil, stiu la ce ma refer.
      Oricum....Sa fie BASCHET ! Hai CSM !

      cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!