Stiri Acvile

Elisabeth Pavel: „Noi am avut o bancă mai scurtă puțin și n-am putut să ținem patru sferturi”

Andreea Vlase, David Istrate

Andreea Vlase, David Istrate
17.11.2018

România a fost învinsă la Cluj-Napoca de Franța, scor 61-90, în penultima etapă a calificărilor pentru Women's Eurobasket 2019. Elisabeth Pavel a jucat 27:49 minute și a încheiat partida cu 6 puncte și 6 recuperări. Aceasta a vorbit la final despre oboseală și forța mai mare a adversarelor.

„Ne-am simțit bine toate, eu m-am simțit bine, dar din păcate ele au avut o bancă un pic mai lungă ca noi, jucătoare un pic mai experimentate. Noi am avut o bancă mai scurtă puțin și din păcate n-am ținut pasul cu ele, n-am putut să ținem patru sferturi.

Da, în primele două sferturi destul de bine, pentru că n-am fost atât de obosite, dar spre final s-a simțit un pic oboseala. Ele au avut o bancă un pic mai lungă, un pic mai înalte toate, deci a fost mai dificil. Destul de greu sub panou, ele sunt mai puternice, un pic mai masive ca noi”, a declarat Elisabeth Pavel după meci.  

Pivotul României a vorbit și despre confruntarea de miercuri cu Finlanda, dar și despre impresia lăsată de jucătoarele tinere, cu care se încearcă reconstrucția naționalei.

„Cu siguranță Finlanda e un adversar mai accesibil. Le-am bătut la ele la destul de multe puncte. Nu o să fie ușor, cu siguranță. Ne propunem să câștigăm și evident o să dăm totul. Un viitor extrem de bun, cele tinere care au jucat astăzi s-au comportat perfect. Mi-a plăcut foarte mult de ele, au luptat. Chiar și-n afara terenului suntem toate unite”, a adăugat Pavel.

Partida cu Finlanda este programată miercuri, 21 noiembrie, de la ora 20:00, tot la sala Horia Demian.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!