Stiri

Emanuel Cățe și UCAM Murcia au pierdut ultimul meci disputat în Liga ACB

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.01.2019

UCAM Murcia, cu Emi Cățe în teren mai bine de 21 de minute, a pierdut categoric ultimul meci disputat în Liga ACB, la 20 de puncte diferență, scor 68-88, pe terenul celor de la Tecnyconta Zaragoza.

Din postura de titular, pivotul român a fost prezent pe parchet preț de 21 de minute și 15 secunde, timp în care a reușit să-și treacă în cont 3 puncte marcate, 4 recuperări, o pasă decisivă, 3 intercepții, 2 capace, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 7 unități. Din punct de vedere al aruncărilor, Emanuel Cățe a terminat partida cu 1/2 din interiorul semicercului și 1/1 din dreptul liniei de fault. 

Cel mai bun om din tabăra celor de la UCAM a fost Askia Booker cu 24 de puncte, în timp ce de la Zaragoza s-a remarcat Stan Okoye cu 29 de puncte puse pe tabela de marcaj. Scorul pe sferturi a fost 31-14, 12-13, 18-17 și 27-24. 

Cățe a bifat toate cele 15 partide până acum pentru Murcia în Liga ACB având medii de 5.1 puncte pe meci, 2.7 recuperări și 6.5 la eficiență, totul în 12.9 minute jucate pe partidă. 

UCAM Murcia ocupă poziția a 16-a din 18 echipe în campionatul spaniol cu un bilanț de 5 meciuri câștigate și 10 pierdute. Pentru Cățe și echipa sa urmează acum partida din Basketball Champions League cu Novgorod, iar ulterior duelul dim campionat cu Tenerife. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!