Stiri Acvile

Emanuel Cațe, liderul Campionatului European U20 Divizia B la eficiență și recuperări

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.07.2016

Emanuel Cațe a fost cel mai important jucător al României la Campionatul European U20 Divizia B, competiție pe care formația tricoloră a încheiat-o pe poziția a 10-a. El a încheiat turneul ca lider la eficiență și la recuperări.

Jucătorul român născut pe 30 iulie 1997 a încheiat Campionatul European U20 Divizia B cu medii statistice de 16.6 puncte, 15.4 recuperări și 3.0 pase decisive cu o eficiență de 27 de unități. Cațe a avut procentaje de 53.6% de la 2 puncte și 67.6% de la linia de libere.

Cațe a fost liderul competiție la eficiență și recuperări, iar cu cele 16.6 puncte marcate în medie pe meci el a fost al 6-lea marcator al competiției.

Cel mai bun meci al pivotului a fost ultimul jucat de el, cel împotriva Portugaliei, pe care l-a încheiat cu 17 puncte, 19 recuperări, 2 pase decisive și 5 capace pentru un indice al eficienței de 31 de unități. Cațe nu a reușit să termine în double-double un singur meci, cel cu Bosnia și Herțegovina când a marcat doar 9 puncte și a adăugat 13 recuperări.

Emanuel Cațe a reprezentat România la Campionatul European U16 Divizia B din 2012 și 2013 și la Campionatul European U18 Divizia B din 2014.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016 :

    Felicitari
    Bravo tinere. Felicitari. Si oricate ar mai fi de spus, sa tacem acum, sa ne bucuram doar de jocul tau si sa speram la un Capitan al echipei nationale (iarasi sa speram ca al Romaniei).

    cu 7 ani în urmă (26.07.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ...Felicitari tuturor...
      ...asa cred ca ar trebui spus, d.le John! Cate este un real talent,se stie....dar aceste rezultate ale lui au in componenta si munca celorlalti!!! Nu stiu daca ati vazut meciurile pe youtoube,dar au fost mai multi jucatori cu evolutii remarcabile.....si care se pregatesc in divizia A sau B...Nu au poate siguranta si experienta lui Cate, dar au dorinta de a face ceva!!Pentru prima data am vazut in teren jucatori de baschet romani (de 19-20 de ani!!)comparabili in evolutii cu cei ale celorlalte echipe! Nu au inca consecventa, experienta meciurilor tari dar isi doresc foarte tare. Asta este imbucurator!! Ce am remarcat eu( e doar o parere!!)avem un prim 5 care a facut fata tuturor echipelor (totusi Croatia si Bosnia sunt ocupantele locurilor 4, 5!).Problema noastra apare cand intervin schimbarile...Daca in teren a fost mai mult de 1 jucator din cei care stau pe banca...deja s-a rupt filmul!Sa joci 30-35 de minute la acest nivel...este greu, iti mai pierzi din concentrare..si atunci...Meciul cu Rusia a fost pentru mine dovada clara ca putem, ca putem fi o echipa, ca,daca acesti tineri muncesc si isi slefuiesc talentul si sunt sprijiniti o sa apucam sa vedem si noi o nationala de VALOARE, in urmatorii ani. Sa fiti sanatosi si cu capul pe umeri in continuare!!!

      cu 7 ani în urmă (26.07.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016:

      Atunci asa sa fie...
      Felicitari primilor 5. De la ceilalti 7 sa asteptam ilustrate de la concediul petrecut in Grecia pe banii federatiei? Cam de asta am zis sa tacem acum. Ca doar n-om fi chiar campionii Europei. Suntem pe locul 10 in GRUPA B. Adica la ani lumina de elita. Si la ce vine din urma cred ca o sa apara si Divizia C doar pentru noi.

      cu 7 ani în urmă (26.07.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe startup :

    Startup
    Au jucat bine băieții sunt multe fosile prin campionat cărora acesti copii le ascunde mingea asa ca ... sunt un plus real fata de ce am avut ca jucători iesiti din juniorat în ultimii 6-7 ani daca era si kuty si uta intrăm sigur in primele 8 din pacate cred ca nu avem un conducător de valoare la aceasta echipa, tudor gheorghe enorm de multe mîngîi pierdute

    cu 7 ani în urmă (26.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii