Stiri

Emi Cățe și UCAM Murcia au pierdut manșa tur cu Antwerp Giants din optimile Basketball Champions League

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.03.2019

UCAM Murcia, echipa internaționalului român Emanuel Cățe, a pierdut aseară manșa tur din dubla cu belgienii de la Antwerp Giants, scor 67-75. Meciul tur din optimile de finală ale Basketball Champions League s-a jucat în Belgia, turul fiind programat peste o săptămâna în Spania, acolo unde Murcia are de recuperat un deficit de 8 puncte. 

Gazdele de la Antwerp au avut o primă repriză excelentă, câștigând sferturile inaugurale cu parțiale de 23-12 și 22-19. Murcia a început să dea semne de viață abia în repriza a doua, câștigând sferul 3 cu 20-14, iar actul decisiv s-a încheiat la egalitate cu 16-16. Astfel, belgienii s-au impus cu 75-67, iar în turul din Spania cei de la Murcia vor avea serios de muncit pentru a remonta rezultatul. 

Baschetbalistul nostru a evoluat 6 minute, doar în prima repriză, reușind să marcheze 2 puncte, având 1 în dreptul eficienței. Cel mai bun coleg a lui Emi aseară a fost Askia Booker cu 18 puncte, urmat de Ovie Soko cu 13. De cealaltă parte, de la Antwerp Giants, Paris Lee a marcat 21 de puncte, Jae'Sean Tate 13 și Ismael Bako 12, în timp ce fostul stelist Dave Dudzinski a marcat 5 puncte. 

Returul este programat miercurea viitoare, 13 martie, la Murcia. 

*Foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!