Stiri

Emi Cățe și UCAM Murcia s-au calificat în playoff-ul Basketball Chmapions League

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.01.2019

emi cate basketball champions league

Echipa internaționalului român Emanuel Cățe s-a calificat în playoff-ul Basketball Champions League. UCAM Murcia a avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru a se impune pe teren propriu în fața rușilor de la Nizhny Novgorod, cu scorul final de 94-90.

Emi Cățe a fost titular pentru UCAM Murcia și a avut o contribuție semnificativă pentru trupa lui Javier Juarez. Pivotul român a adunat în acest interval de timp 10 puncte, 8 recuperări, 2 capace, o pasă decisivă, o intercepție și un turnover. Cățe și-a marcat punctele după 5 coșuri din 10 încercări de 2 puncte, a mai avut alte două aruncări libere irosite și a adunat un indice al eficienței de de 14 unități și un +4 la capitolul „+/-”.

Askia Booker a cel mai bun jucător de la echipa învingătoare cu 22 de puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. Ovie Soko a totalizat 15 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Charlon Kloof a adăugat 13 puncte pentru UCAM Murcia iar Sadiel Rojas și Milton Doyle și-au trecut și ei în cont câte 10 puncte.

Kendrick Perry a marcat 33 de puncte pentru Nizhny Novgorod. Ivan Strebkov a adăugat 20 de puncte și Christopher Czerapowicz 18.

În 10 partide jucate în acest sezon al Basketball Champions League, Emanuel Cățe are medii statistice de 7.1 puncte, 5.7 recuperări și 1.0 capace în 18.6 minute jucate, pentru un indice al eficienței de 10.4 unități.

UCAM Murcia este lider în Grupa A cu un bilanț de 9 victorii și o înfrângere și a obținut matematic calificare în playoff-ul competiției, Anwil și Le Mans, ocupatenle locurile 5 și 6, având 5 înfrângeri mai mult decât ibericii cu 4 etape rămase de jucat. În playoff se vor desfășura două runde iar seriile se vor juca tur-retur.

*foto:

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    bravo, Cate!
    well done si succes in continuare! Liderul Nationalei de Baschet a RO!

    cu 5 ani în urmă (10.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!