Stiri Vulturi

Emi Cățe: „Cu siguranță vom juca la victorie”

Eduard Popa

Eduard Popa
23.02.2018

emi cate croatia romania baschet

România va juca la Zadar, în Croația, în al trelea meci din faza grupelor preliminariilor Cupei Mondiale din 2019.

Unul dintre cei mai buni baschetbaliști ai noștri este pivotul lui CB Prat, Emi Cățe. Acesta s-a arătat încrezător înaintea partidei cu croații:

„Cu siguranță vom merge să facem un meci cât mai bun și să jucăm la victorie. Absențele din lotul Croației sunt cu siguranță un avantaj, dar noi trebuie să ne gândim doar la problemele noastre, trebuie să vedem cum ne îmbunătățim jocul și să fim la cel mai bun nivel noi ca echipă. Nu prea contează foarte mult cine joacă la ei și cine nu. Au un lot valoros. Aș putea spune că ar fi o revanșă după înfrângerea de la EuroBasket, dar acum e o altă competiție luptăm să ne calificăm la Mondial.”

Emi a vorbit și despre prestația sa individuală din actualul sezon, dar și de accidentarea lui Vlad Moldoveanu:

„Sunt foarte pregătit. Vin după câteva meciuri bune la echipa de club și sper să joc cât mai bine la națională. Îmi pare rău pentru Vlad, e unul dintre prietenii mei. A avut din păcate un ghinion cu accidentarea iar absența lui se simte. El își va reveni cu siguranță și vom încerca să facem ce putem cu ce avem.”  

În acest sezon de LEB Oro, Cățe are medii de 11 puncte, 8,5 recuperări (din care 3,4 ofensive), 1,4 capace și +18,4 indice al eficienței în 20 de partide pentru CB Prat.

De asemenea, în primele două meciuri din preliminarii Emi are medii de 14 puncte, 8 recuperări, 1,5 capace și +23,5 la eficiență.

Partida dintre Croația și România are loc astăzi de la ora 19:00. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 4.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    vom juca nu von juca
    si la celalalt articol, cel cu prezentarea lotului, in loc de alex olah apare doar alex. Chiar e asa greu de recitit un text inainte de publicare? Nu zic ca i un capat de tara dar scaparile astea repetate sunt deranjante, pt mine cel putin.
    multa bafta!

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!