Stiri

Emi Cățe a revenit pe parchet cu noroc pentru echipa sa, CB Prat

Eduard Popa

Eduard Popa
16.10.2017

emi cate liga a doua spania

Weekend ocupat pentru cei doi tineri jucători români care evoluează în liga a doua din Spania, Emi Cățe și Rareș Uță.

Emi Cățe a revenit pe parchet după accidentarea pe care a suferit-o la gleznă în urmă cu două săptămâni. Tânărul pivot român, împrumutat de Real Madrid la CB Prat, a jucat titular în etapa a patra din LEB Oro. Cu Cățe pe teren 22 de minute, BC Prat a trecut la pas de CB Clavijo, scor 83-57. Emi a strâns 6 puncte, cu 3/5 din acțiune, 5 recuperări, 2 capace, o intercepție și 3 turnovers, pentru un indice al eficienței de +7. Prestația vine după ce în prima etapă Cățe reușise un double, cu 11 puncte și 11 recuperări.

Celălat român care evoluează în LEB Oro, Rareș Uță, a jucat 13 minute pentru Valladolid în duelul cu Sammic Hosteleria, pierdut de echipa românului, scor 73-62. În perioada petrecută pe parchet, Uță a adunat 3 puncte, cu 4 recuperări și 2 capace. În total, Uță are în trei meciuri jucate o medie 10,3 puncte și 2,7 recuperări pe întâlnire.

A fost a doua înfrângere în trei partide pentru Valladolid, în timp ce CB Prat a adunat patru victorii din tot atâtea meciuri. 

*foto: facebook CB Prat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!