Stiri Vulturi

Emi Cățe, laureat pentru cea mai frumoasă fază din ziua de duminică, în preliminariile FIBA, zona Europa (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
03.07.2018

emi cate dunk

România a pierdut ultimul meci cu Croația din prima rundă a preliminariilor FIBA World Cup – zona Europa, cu scorul de 63-90.

Emanuel Cățe a fost din nou la înălțime pentru tricolori, fiind aproape de un double-double, cu 9 puncte și 12 recuperări. Cu toate acestea noul jucător al celor la Murcia a reușit faza meciului, dar și a zilei, după ce l-a căpăcit pe Ivica Zubac la un panou și a reușit un dunk cu fault peste Dario Saric. Devon Saddler (Belarus), Dario Saric (Croația), Charlon Kloof (Olanda) și Domantas Sabonis (Lituania) sunt ceilalți baschetbaliști care au prins Top 5-ul de duminică.

 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!