Stiri

Emi Cățe s-a impus în duelul cu Rareș Uță din LEB Oro

Eduard Popa

Eduard Popa
18.11.2017

emi cate leb oro

CB Prat, echipa lui Emanuel Cățe, a câștigat un duel dificil în deplasare în compania lui CBC Valladolid, echipă care are în componență un alt internațional român, Rareș Uță. Duelul a contat pentru etapa a noua a LEB Oro, a doua ligă din Spania.

CB Prat s-a impus cu scorul de 65-59. Asta deși la pauză tabela de marcaj indica un avantaj de opt puncte pentru gazde, scor 38-30. Prat însă s-a folosit de un sfert trei magnific, câștigat cu 28-8, pentru a ajunge în avantaj. Astfel, faptul că echipa lui Cățe a pierdut și sfertul patru nu a mai contat.

Emi Cățe a fost titular la CB Prat, unde a jucat 30 de minute și a adunat 8 pct, 6 recuperări, 5 capace și 3/6 din acțiune, cu 2/2 de la libere, plus un indice al eficienței de +18, cel mai bun din echipa sa. În acest sezon, Cățe are medii de 8,7 pct, 6,3 recuperări, 1,1 capace în 22:03 minute pe meci.

De partea cealaltă Rareș Uță a pornit meciul de pe bancă pentru Valladolid. El a jucat 13 minute, timp în care nu a reușit să marcheze, dar a adunat 6 recuperări și un capac pentru +3 la eficiență. În acest sezon Rareș are medii de 4,6 puncte și 3 recuperări în numai 11:46 minute pe întâlnire.

Cu această victorie BC Prat ajunge la 8 victorii și o singură înfrângere, în timp ce Valladolid coboară la 5 victorii și 4 înfrângeri.

Atât Rareș Uță, cât și Emi Cățe, fac parte din lotul lărgit al selecționatei lui Zare Markovski. Cei doi se vor alătura lotului României la Cluj, pe 19 noiembrie.

CITEȘTI ȘI: INTERVIU Emi Cățe: „E o plăcere să fiu pe același teren cu Rareș Uță”

*foto: facebook CB Prat 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!