Stiri Cupa României Masculin

Emil Kosztelnik: „Sperăm să facem față acestei forțe a baschetului românesc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.01.2019

Emil Kosztelnik, antrenorul celor de la CSM Sighetu Marmației, a vorbit despre dubla manșă din optimile Cupei României, acolo unde echipa sa se va duela cu o formație de Top 6, semifinalistă anul trecut în cupă, SCM Timișoara. 

Tehnicianul grupării maramureșene a explicat în cadrul unor declarații acordate celor de la TV Sighet despre importanța unui astfel de meci, atât pentru echipă, cât și pentru oraș. 

„Suntem pe ultima sută de metri înaintea meciului din optimile de finală ale Cupei României cu SCM Timișoara. Ne așteaptă un meci mare, noi am așteptat din suflet să putem juca împotriva unei astfel de formații, având în vedere faptul că Timișoara a fost semifinalistă în precedenta ediție a Cupei României. De asemenea, Timișoara vine la Sighet după o victorie în fața liderului CSU Sibiu și o victorie la Oradea în acest weekend. Ne bucurăm, așteptăm cu mare nerăbdare acest meci, iar cel mai important lucru pentru noi este că putem aduce la Sighet o echipă de o asemenea valoare, o echipă de Top 6. De asemenea, sperăm ca la ora meciului sala să fie neîncăpătoare, iar cel prezenți în sală să asiste la un spectacol baschetbalistic.

I-am studiat pe cei de la Timișoara, am pregătit acest meci, deși am avut o perioadă destul de scurtă, având în vedere că și noi am jucat în weekendul trecut în campionat împotriva celor de la Focșani. Sperăm că la ora meciului să putem alinia cea mai bună formulă și să facem față acestei forțe a baschetului românesc”, a subliniat Kosztelnik. 

Confruntarea tur dintre CSM Sighetu Marmației și SCM Timișoara este programată astăzi, 30 ianuarie, începând cu ora 17:00, în Sala Liceului Forestier Sighet, în timp ce returul se va disputa în 6 februarie la Timișoara. 

Întregul reportaj realizat de cei de la TV Sighet înaintea confruntării dintre echipa locală și semifinalista de anul trecut din Cupa României poate fi urmărit integral mai jos. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!