Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Rovinari a renunțat la baschetbalistul Adrian Roșu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.02.2014

Contractul dintre Energia Rovinari și jucătorul Adrian Roșu a fost reziliat pe cale amiabilă, această decizie fiind luată de oficialii grupării gorjene datorită randamentului scăzut al sportivului din ultima perioadă, conform sportingorj.ro.

Într-un sezon și jumătate în culorile Rovinariului, Roșu a bifat 26 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin. În sezonul 2012-2013, jucătorul originar din Miercurea Ciuc a jucat 19 meciuri pentru echipa olteană, timp în care a acumulat medii de 3.0 puncte, 0.7 recuperări, 0.2 pase decisive, 0.2 intercepții, 0.7 mingi pierdute și 1.3 la eficiență, totul în 7.9 minute petrecute pe parchet. În stagiunea curentă, Adrian Roșu a evoluat în 7 dispute, acumulând medii de 1.0 puncte, 1.0 recuperări, 0.3 mingi pierdute și 1.1 în dreptul eficienței, în 3.4 minute jucate pe meci. 

„Colaborarea dintre cele două părti s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia de a se renunţa la Adi Roşu a aparţinut băncii tehnice. Acest lucru s-a datorat randamentului scăzut al acestuia la antrenamente, respectiv în minutele în care el a fost folosit în acest sezon”, a declarat preşedintele clubului Energia Rovinari, Laurenţiu Răuţ, pentru sursa citată mai sus. 

Adrian Roșu s-a făcut cunoscut în primul eșalon baschetbalistic din România în culorile echipei BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cipprof :

    care banca tehnica?
    Auzi la dnul raut, randament scazut in meciurile in care a fost folosit ( 3.4 min pe meci.....).nini foloseste ca disperatul 5-6 jucatori pe meci care pe final cedeaza . nikolic daca nu insista cu fiul era de doua ori mai antrenor ca nini .... au avut jocuri bune si rosu si gliga ; s-a aparat pe final cu Rosu in victoria cu Asesoft....mie personal mi se pare ca nini l-a plafonat si pe Darby cu tacticile lui . dar , fie sa ma insel si sa prindem un playof nu de pe locul 8. apropo , cu aktas nu s-a incercat o reziliere amiabila ?

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!