Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu încearcă să întrerupă seria negativă din campionat

Paul Olar

Paul Olar
05.02.2016

Energia Târgu Jiu și Baschet Club Timișoara își dau întâlnire sâmbătă,  6 februarie, într-un joc din etapa cu numărul XX. Partida va avea loc la Sala Voievod Litovoi, cu începere de la ora 20:00.

Calificată în optimile FIBA EuroCup, Energia traversează o perioadă nefastă în Liga Națională. Practic, formația antrenată de Hristu Șapera are un șir de patru înfrângeri consecutive în campionat. Ultimul rezultat nefast a venit sâmbătă, la Cluj-Napoca, atunci când U-BT s-a impus cu 82-75.

Până la ora actuală, Energia a bifat 8 victorii și 11 eșecuri, ocupând poziția a-VIII-a, cu un total de 27 de puncte. Lupta între pozițiile 7-8-9 este însă acerbă, din moment ce vecine de clasament pot fi oricând și Dinamo București, respectiv Phoenix.

Dacă tot am amintit pe Dinamo, trebuie spus că gruparea lui Aleksandar Todorov a pierdut surprinzător ultimul joc, consemnat în fața Timișoarei. Duelul s-a încheiat la scorul de 82-77, reprezentând a patra victorie bănățeană din actualul sezon. Totuși, sportivii lui Nenad Mandic au contabilizat alte 15 înfrângeri.

Întâlnirea de mâine va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar, Cosmin Prișcă și Șerban Rașoga.

*Foto – csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!