Stiri Cupa României Masculin

Energia Târgu Jiu a depus memoriu la FRB după returul din Cupa României cu CSU Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.01.2015

CS Energia Târgu Jiu, deținătoarea Cupei României, a ratat șansa de a-și apăra trofeul, fiind eliminați în sferturile ediției 2014-2015 într-o dublă manșă de CSU Atlassib Sibiu. După ce în partida tur, oltenii s-au impus cu 82-78, în retur aceștia au cedat în prelungiri, acuzând vehement arbitrajul la finalul întâlnirii din Sala Transilvania. 

În urma manșei retur de la Sibiu, clubul din Târgu Jiu a depus un memoriu la Federația Română de Baschet, după cum anunță forul din țara noastră prin intermediul unui comunicat trimis site-ului nostru. De menționat este faptul că, FRB nu se va pronunța până la vizualizarea memoriului. 

„In urma unui memoriu depus la Federatia Romana de Baschet de catre CS Energia Targu Jiu in data de 12.01.2015, Conducerea FRB impreuna cu Comisiile de Specialitate vor analiza situatia meciului dintre CS Energia Targu Jiu si CSU Atlassib Sibiu din data de 09.01.2015. In momentul in care vom avea raspunsul oficial va vom comunica. Multumim!”, se arată în comunicatul FRB. 

Confruntarea dintre CSU Sibiu și Energia Târgu Jiu din returul sferturilor de finală ale Cupei României a fost arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Alin Faur. De menționat este faptul că, Laurențiu Grigoraș a arbitrat-o pe Energia în acest sezon competițional de 4 ori, iar toate cele 4 dispute au fost pierdute de olteni.  

Citiți și:

CSU Atlassib Sibiu se califică în Final Four-ul Cupei României după victoria cu Energia din prelungiri

Antonis Constantinides: "Ne-au furat pe faţă. Nu există respect pentru această echipă"

Sponsorii Energiei Târgu Jiu anunţă că îşi vor retrage finanţarea după partida de la Sibiu

*Foto: Facebook CSU Sibiu

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    nasol
    FRB are o mare problema de cand meciuri sunt live la TV, exista siteuri de specialitate si lumea comunica lejer pe facebook. Nu mai poti fraieri pe toata lumea pana la nesfarsit iar presiunea va creste din moment ce vor mai aparea cluburi care arata clar cu clipuri video mizeriile arbitrilor delegati. Pacat ca romanul nu vede mai departe de lungul nasului si indraznesc si altii sa vina in fata. Fiecare sta in banca lui si nu face mare tam-tam ca sa nu aiba repercusiuni. Ramanem cu speranta ca anii mai trec iar fricosii se vor pensiona si va veni generatia noua care va ataca mafiotii care conduc baschetul din Ro.

    cu 9 ani în urmă (12.01.2015)
    • YMCA alin67:

      ai dreptate,dar...
      Din pacate generatia noua este rapid "absorbita" si "integrata" in sistem,cu cateva posturi pe la nationalele de juniori sau prin structurile federatiei. Mai degraba noi spectatorii am putea produce schimbarea, mai ales ajutati de generatia "facebook" care a aratat cat de puternica este. De exemplu,daca la una dintre etape toate salile ar fi goale cred ca FRB ar trebui sa tina cont de noi. De asemenea, site-urile de specialitate ar trebui sa lupte pentru corectitudine. Din pacate doar unul din ele a avut o reactie remarcabila si foarte rapida. TB s-a grabit sa publice interviuri cu Calota,Perisic,Lee,care in loc sa recunoasca hotia ordinara sau macar sa fie moderati,s-au intrecut in a lauda spectacolul sportiv,aportul publicului,puterea lor de lupta,etc. Ce sa inteleaga copiii ai caror idoli sunt acestia: ca spectacol si putere de lupta inseamna sa rupi gatul adversarilor sau sa le arati gesturi obscene?

      cu 9 ani în urmă (12.01.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    ...sa vedem...
    Nu cunosc bine regulamentele, asa ca mai bine intreb : daca se considera viciere de rezultat ( putin probabil ), exista varianta rejucarii meciului ? Sau numai eventuale sanctiuni la arbitri ?

    cu 9 ani în urmă (12.01.2015)
    • tzontzolino:

      accident
      Ca si in cazul unui accident cu victime- nu iti mai aduce nimeni victima din pamant, dar cineva trebuie sa plateasca!

      cu 9 ani în urmă (12.01.2015)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    @alin67
    Cred ca gresesti legandu-te de jucatori. Ce puteau ei declara? Ca arbitrii ne-au ajutat sa revenim in joc si apoi sa castigam? Sa fim totusi realisti si seriosi: cred ca nici un jucator nu ar putea declara vreodata asa ceva. Arbitrii sunt cei care trebuiesc huiduiti si criticati prin toate mijloacele posibile.

    cu 9 ani în urmă (12.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe judas71 :

    un punct de vedere...
    Toată lumea care își dă cu părerea despre meciul dintre Sibiu și Energia critică arbitrajul. Până aici toate bune, nu contest, dar dacă analizăm fazele și constatăm că sunt greșeli omenești? Atunci nu se naște întrebarea ?:Avem același nivel al arbitrajului ca cel al campionatului! Sunt de acord că nivelul a crescut în ultimii ani, dar suntem departe de ce se joacă în Europa, cum să avem arbitrii bine pregatiti? De câti arbitri români ati auzit prin meciurile internationale? Personal consider că nu sunt pregatiti acești arbitrii! este o părere.....

    cu 9 ani în urmă (13.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Arbitrii astia presteaza foarte bine la meciurile "de afara"!

      cu 9 ani în urmă (13.01.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      @judas71
      Nu fii ipocrit. Dacă aceşti arbitrii (Ciulin, Grigoraş, Faur, Olaru, etc) ar presta aşa ca pe plan intern şi la delegările internaţionale, credemă nimeni nu i-ar delega la meciurile europene. Pe de altă parte anul trecut Laci Bukuresti a fost suspendat pentru unele greseli mult mai mici. Să vedem cineva îndrăzneşte să-i penalizeze şi pe Grigoraş & Co.

      cu 9 ani în urmă (13.01.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    degeaba
    Nu se ia nici o masura drastica, le dau 2-3 etape si gata, revin iar pe teren.

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!