Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu a fost preluată de o firmă elenă

Paul Olar

Paul Olar
20.04.2016

Fanii Energiei Târgu Jiu au primit astăzi o veste mare. Clubul a anunțat oficial, prin intermediul site-ului csenergia.ro, faptul că echipa a fost salvată de firma elenă COLLAZEN. Aceasta se ocupă de produse cosmetice și va fi principalul sponsor al formației în următorii cinci ani, precum se arată și în comunicatul pe care vi-l redăm în continuare.

“CS Energia Târgu-Jiu vă aduce la cunoştinţă că începând de astăzi 20/04/2016 managementul echipei de baschet Energia Târgu-Jiu este preluat pentru următorii 5 ani, cu posibilitate de prelungire pe încă 2 ani, de către dl. Krokos Nikolaos, om de afaceri de originea greacă. Domeniul afacerilor dl. Krokos cuprinde produse farmaceutice, precum şi suplimente de nutriţie, in Grecia şi în multe alte ţări din Europa. Sponsor principal al echipei de baschet Energia Târgu-Jiu va fi de acum înainte firma de produse nutritive şi cosmetice COLLAZEN.”

*Foto: sportingorj.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Co
    Aceastã firmã elenã mai sponsorizeazã in Grecia in domeniul sportului pe un club sau in UE undeva? Patronul elen are bani in plus pentru sponsorizare ... hm, ciudat.

    cu 7 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Sa fie intr-un ceas bun...
    Aseara, in plina "furtuna" a comentariilor declansata de cele 2 meciuri disputaste in cadrul PO, am aflat o vestea buna si m-am grabit sa vi-o impartasesc ca un comentariu la articolul privind Replica Energia Tg Jiu la cele afirmate de Troupe. De 2 ori am editat textul dar la activarea tab-ului "Adauga comentariu" eram "aruncat" afara de pe site si postarea nu era afisata. Am pus fenomenul pe seama "furtunii" si am renutat. 2 minute mai tarziu am observat ca acest articolul a fost redactat si postat in acelasi timp, de unul dintre administratori si probabil ca asta a fost motivul nereusitelor mele.
    Oricum, important este ca, in final, Baschetul a castigat si ma bucur pentru suporterii Energiei, care au trecut probabil de la agonie la extaz.
    Pana acum, prin media sportiva, in referirile la echipa, s-a mai utilizat termenul "energeticienii gorjeni". Acum, tinand cont de profilul noului sponsor, sa nu va mirati daca, in hatrul spirit ardelenesc si numai din simpatie, unii o sa va zica "poticarasii de la Jiu".
    Doamne ajuta-va, ca urmeaza reconstructia echipei si sper din tot sufletul sa fie o reusita demna de palmaresul echipei.
    Sa ne vedem sanatosi si cu drag. Hai Energia !!

    cu 7 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Si din care liga incepe?

    cu 7 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Lliannan :

    :D
    Intr-adevar este imbucurator ca aceasta frumoasa echipa vede lumina de la capatul tunelului, si ramane sa ne incante cu baschet de calitate.

    cu 7 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Vesti bune
    In sfarsit mai gasim si noi niste vesti bune in baschetul romanesc.
    E pacat ca trebuie sa vina oameni de afara sa investeasca in baschetul romanesc dar nu suntem in vreo pozitie sa refuzam.
    Ma bucur pentru Energia si sper ca acesti investitori sa fie seriosi!

    cu 7 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Sponsori
    Este o veste minunata pentru noi. Dar momentan nu putem decat sa speram ca va fi de bun augur, pentru ca pana nu vedem fapte nu mai credem nimic (cel putin eu).

    cu 7 ani în urmă (22.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!