Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu a retrogradat din LNBM la finele sezonului 2015/2016

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.04.2016

Energia Târgu Jiu este a doua echipă care retrogradează din Liga Națională de Baschet Masculin după sezonul 2015/2016. Echipa gorjeană a sperat până în ultima etapă la salvarea însă înfrângerea cu Dinamo și victoria lui BCM U Pitești au trimis echipa din orașul lui Brâncuși spre liga secundă.

Gorjenii nu au făcut fața lui Dinamo și a pierdut destul de clar, 85-65, într-un meci în care doar Paris Horne a excelat cu adevărat.

Energia Târgu Jiu retrogradează după ce a înregistrat în acest sezon un bilanț de 11 victorii și 21 de înfrângeri. Din luna februarie, problemele finaciare a făcut ca echipa gorjeană să fie victimă sigură în aproape toate partidele din LNBM.

Alături de olteni, spre liga secundă merge și Gaz Metan Mediaș, echipă care a adunat doar 5 victorii în actualul sezon.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Retrogadare
    Din pacate dupa cateva sezoane bune sau chiar foarte bune (mai ales in competitiile europene) am ajuns si aici. Regretul cel mai mare nu este ca am retrogradat (s-a intamplat ca si echipe mai galonate sa fie in aceasta situatie), ci modul in care am fost pusi la zid de toata lumea. Si aici ma refer la principalul finantator, conducerea administrativa, antrenor (Sapera), federatie, arbitrii.
    O problema si mai delicata care ne framanta pe suporterii baschetului din Gorj, este ca nu se stie ce se va intampla cu acest sport la Tg.Jiu pe viitor.

    cu 8 ani în urmă (07.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!