Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu primește vizita ultimei clasate, echipă pe care nu a învins-o în acest sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.03.2016

Etapa cu numărul 30 din Liga Națională de Baschet Masculin programează la Târgu Jiu partida dintre Energia și Gaz Metan Mediaș.

Formația de pe Târnava Mare, ultima în clasament, se deplasează pe terenului echipei în fața căreia a obținut 3 din cele 4 victorii ale sezonului. Echipa lui Mihai Popa a învins Energia de două ori când era încă pregătită de Antonis Constantinides și o dată după exodul cauzat de problemele financiare.

Înaintea confruntării de la Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaș este deja retrogradată din Liga Națională, iar și această partidă este una de palmares. De partea cealaltă, Energia Târgu Jiu are mare nevoie de victorie pentru a-și menține avansul din clasament în fața lui BCM U Pitești, prima echipă de sub linie.

Înaintea confruntării directe, ambele echipe au suferit eșecuri, Energia pe terenului lui Phoenix Galați, iar Gaz Metan acasă contra lui BC Timișoara. În etapa precedentă, Mihai Popa nu s-a putut baza pe serviciile lui Paul Graham și Uros Petrovic, ambii accidentați.

Partida de miercuri va fi arbitrată de o brigadă formată din Laszlo Bukuresti, Amalia Marchiș și Sorin Drugău.

Meciul dintre Energia Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș este programat să înceapă miercuri, 30 martie, cu începere de la 17:00, la Sala Voievod Litovoi.

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    hai Gaz
    Avem incredere in voi ca nu dati meciul gorjenilor! Oricum ei au zis ca incep in liga 1 din sezonul urmator...de ce sa nu lasi o echipa ca Pitesti sa supravietuiasca daca tot vor sa ramana in LNBM?

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    @tzontzolino
    Stai linistit ca au trimis astia de la federatie arbitri care tot timpul au fost "deosebit de corecti" la meciurile Energiei.

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • tzontzolino:

      re
      Sa nu crezi ca am ceva personal cu Energia. Chiar am fost la toate meciurile din Europe Cup sa ii sustin si chiar e pacat ca astfel de echipa se destrama. Dar pentru moment e mai indicat sa ramana Pitesti in prima liga decat Energia. Nu ca din toamna e ceva sigur si la noi dar na....

      cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • CS Energia Târgu Jiu abu:

      blat
      Oricum blat mai mare ca cel de etapa trecuta de la Pitesti n-a mai fost in campionatul asta.
      Tot asa si scapati de retrogradare!

      cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • tzontzolino:

      blat
      La meciul cu Dinamo? Eu stiu...posibil ca doar si cu Energia a facut blat acum cateva etape..

      cu 8 ani în urmă (30.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!