Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu răpune Sibiul după un joc bun al oamenilor mari

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.11.2014

Una dintre cele mai în formă echipe din România în actuala stagiune competițională, Energia Târgu Jiu, nu a dat nicio șansă grupării CSU Atlassib Sibiu, pe care a învins-o pe teren propriu cu 69-53. Cei mai buni oameni ai oltenilor în acest meciu au fost jucătorii de sub panou, Nemanja Milosevic și Larry Turner, aceștia fiind acompaniați și de fundașul Giordan Watson sau extrema Tal Karpelesz. 

Milosevic, din postura de rezervă, a jucat 31 de minute, timp în care a izbutit să-și treacă în cont un double-double cu 18 puncte și 11 recuperări. De asemenea, acesta a mai contribuit cu o pasă decisivă, un capac, 2 mingi pierdute și un indice la eficiență de 26 de unități, fiind astfel cel mai productiv om de pe parchet. Din punct de vedere al procentajelor, muntenegreanul a terminat cu 89% (8/9) de la 2 puncte, 0% (0/1) de la 3 puncte, respectiv 67% (2/3) de la linia de fault. 

De cealaltă parte, pivotul Larry Turner a început partida în teren și a lipsit de pe parchet pe toată durata confruntării doar 4 secunde. Americanul a încheiat disputa la rândul său în double-double cu 11 puncte, 11 recuperări, o intercepție, un capac, o minge pierdută și 16 la eficiență. Cele 11 puncte marcate de sportivul de peste ocean au venit pe mâna a 4/8 (50%) din interiorul semicercului, respectiv 3/6 (50%) din dreptul liniei de aruncări libere. 

După cum spuneam la început, Giordan Watson a avut și el o prestație bună, terminând jocul cu 16 puncte, 4 pase decisive, o recuperare, 3 intercepții, dar și nu mai puțin de 6 mingi pierdute, totul pentru 11 la productivitate. 

Un alt baschetbalist pregătit de Antonis Constantinides, româno-israelianul Tal Karpelesz, a reușit să acumuleze cel puțin 10 în dreptul eficienței, mai exact 11. Acesta a totalizat 8 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și 2 posesii pierdute. 

*Foto: csenergia.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    Logic
    Normal ca asta s-a intamplat daca lee merge pe teren in loc sa alerge atat in aparare cat si in atac si nu face niciun blocaj...macar sa ii elibereze pe aia care pot si au chef sa joace...

    cu 9 ani în urmă (24.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!